- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
apla senın kurabıyeler cok guzel bıde su kelebeklerde muhtesem tarıfı varmı ben yenıyımde
yaaaa çook harıka görünüyoooo bende hemen deneyecegım canım ellerıne saglıkkkkk
Yerim ben bu kirpileri :jeyyar:
nihayet bende kirpi kurabiyeden yaptım. şimdi fırında pişiyorlar. bunlarda fırına girmeden önceki görüntüleri.
http://img269.imageshack.us/img269/5176/pic1027.jpg
ellerinize sağlık harikalar
teşekkür ederim hihoyyyt
ayyyyyyyy çok güzel bu yaaaaaa, benim sıpaya da yapim büyüyünce, zaten böyle alengirli şeyler arıyom, malum çocuklar alengirli şeylere bayılırlar, teşekkürler şekerim, Şeniz
harika ve cok sekerrrrrrr cocuklara cok hoş olurrr
kızlar sonradan yapılan kirpilerin şaftı kaymış ha...-tatlicadiarzu-.ilk yapılan süpperdi ama
çokgüzel olmuş kirpi kurabiyeler ellerinize sağlık
çok farklı bir pasta...mutlaka boş zamanımda deneyeceğim....yapan tüm arkadaşlarımın eline sağlık....zemuszemus
Canısı paylaşım için teşekkürler,ama ben haddim olmayarak birkaç tavsiyede bulunayım..Daha önce de yazmıştım zaten
Geçen hafta yine kirpileri de fokları da yaptım;başta iyi gibiydiler sonra inanılmaz sertleştiler;taş gibi oluyorlar..Al at birisinin kafaya dağıtır valla.. ;p
Hamur tariflerini değiştirin derim;deneyecekseniz kendi yumuşak kurabiye hamurlarınızı kullanabilirsiniz..
Kıtır kıtır dan öte kuru oluyorlar hani bu hazır satılan kemalpaşalar var ya onlar gibi..
Ben de şerbet döküp ikram etti tatlı niyetine eee napim:)
Aklınızda bulunsun derim..
Acemişefin tariflerini beğeniyorum ama bazı reçeteler tutmuyor eksikleri ya da fazlaları oluyor..
yahut cup ölçüsü ile yaptığı için bizim usule denk gelmiyor olabilir..
Yaptıklarımın fotoğrafına bakayım bulursam eklerim..
çok güzell