• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kirpi Kurabiye Resimli

DSC00416.jpg

buda benim yaptigim kurabiye, :jeyyar:
kücük kardesim kirpi yerine timsaha benzettigi icin, ayni zamanda koptugum kurabiye :)delikafadulden
biraz sert oldu ama yinede lezzeti yerindeydi, tskler canim afiyetle yidik

işte benim kirpilerim
yalnız ben kelebek kurabiyesinin artan hamurlatıyla yaptıgım için k.rengi oldu kirpiler
daha güzel oldular bence
gözler için damla çikolata kullandım,bir de ağızları pişerken kapanmasın diye kuru fasulye koydum,pişip soğuduktan sonra çıkardım

apla senın kurabıyeler cok guzel bıde su kelebeklerde muhtesem tarıfı varmı :utangac:ben yenıyımde

ellerinize sağlık harikalar

ayyyyyyyy çok güzel bu yaaaaaa, benim sıpaya da yapim büyüyünce, zaten böyle alengirli şeyler arıyom, malum çocuklar alengirli şeylere bayılırlar, teşekkürler şekerim, Şeniz

yaaaa çook harıka görünüyoooo bende hemen deneyecegım canım ellerıne saglıkkkkk

Yerim ben bu kirpileri :jeyyar:

nihayet bende kirpi kurabiyeden yaptım. şimdi fırında pişiyorlar. bunlarda fırına girmeden önceki görüntüleri.
http://img269.imageshack.us/img269/5176/pic1027.jpg

ellerinize sağlık harikalar

teşekkür ederim hihoyyyt

ayyyyyyyy çok güzel bu yaaaaaa, benim sıpaya da yapim büyüyünce, zaten böyle alengirli şeyler arıyom, malum çocuklar alengirli şeylere bayılırlar, teşekkürler şekerim, Şeniz

harika ve cok sekerrrrrrr cocuklara cok hoş olurrr

teşekkürler hepinize
afiyet olsun

kızlar sonradan yapılan kirpilerin şaftı kaymış ha...-tatlicadiarzu-.ilk yapılan süpperdi ama

çok farklı bir pasta...mutlaka boş zamanımda deneyeceğim....yapan tüm arkadaşlarımın eline sağlık....zemuszemus

kızlar sonradan yapılan kirpilerin şaftı kaymış ha...-tatlicadiarzu-.ilk yapılan süpperdi ama

o kadar kusur kadı kızında da olur opuyorumnanaktan

çokgüzel olmuş kirpi kurabiyeler ellerinize sağlık

çok farklı bir pasta...mutlaka boş zamanımda deneyeceğim....yapan tüm arkadaşlarımın eline sağlık....zemuszemus

teşekkür ederim hanımlar a.s.

Canısı paylaşım için teşekkürler,ama ben haddim olmayarak birkaç tavsiyede bulunayım..Daha önce de yazmıştım zaten
Geçen hafta yine kirpileri de fokları da yaptım;başta iyi gibiydiler sonra inanılmaz sertleştiler;taş gibi oluyorlar..Al at birisinin kafaya dağıtır valla.. ;p

Hamur tariflerini değiştirin derim;deneyecekseniz kendi yumuşak kurabiye hamurlarınızı kullanabilirsiniz..

Kıtır kıtır dan öte kuru oluyorlar hani bu hazır satılan kemalpaşalar var ya onlar gibi..
Ben de şerbet döküp ikram etti tatlı niyetine eee napim:)

Aklınızda bulunsun derim..

Acemişefin tariflerini beğeniyorum ama bazı reçeteler tutmuyor eksikleri ya da fazlaları oluyor..

yahut cup ölçüsü ile yaptığı için bizim usule denk gelmiyor olabilir..

Yaptıklarımın fotoğrafına bakayım bulursam eklerim..

;)

Son düzenleme:
Canısı paylaşım için teşekkürler,ama ben haddim olmayarak birkaç tavsiyede bulunayım..Daha önce de yazmıştım zaten
Geçen hafta yine kirpileri de fokları da yaptım;başta iyi gibiydiler sonra inanılmaz sertleştiler;taş gibi oluyorlar..Al at birisinin kafaya dağıtır valla.. ;p

Hamur tariflerini değiştirin derim;deneyecekseniz kendi yumuşak kurabiye hamurlarınızı kullanabilirsiniz..

Kıtır kıtır dan öte kuru oluyorlar hani bu hazır satılan kemalpaşalar var ya onlar gibi..
Ben de şerbet döküp ikram etti tatlı niyetine eee napim:)

Aklınızda bulunsun derim..

Acemişefin tariflerini beğeniyorum ama bazı reçeteler tutmuyor eksikleri ya da fazlaları oluyor..

yahut cup ölçüsü ile yaptığı için bizim usule denk gelmiyor olabilir..

Yaptıklarımın fotoğrafına bakayım bulursam eklerim..

;)

teşekkür ederim açıklama için canım. bence de bildiğiniz bir hamur tarifi ile yapın arkdaşalar. şekil örnek olsun size.

teşekkürler

Back