• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Oje Sürünce Hiç Bulaşmayacak

ELZKRY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
312
1
96
İzmir
BEN KIRMIZI OJEYİ ÇOK SEVİYORUM AMA ÇIKARINCA TIRNAKLARIM HEP KIRMIZI OLURDU BİR DERGİDE OKUDUM OJEYİ ÇIKARMADAN ÖNCE TIRNAKLARIMIZA KREM SÜRÜP ONDAN SONRA ÇIKARINCA HİÇ BİRŞEY KALMIYOR DENEYİN VE ARTIK KIRMIZIYI SÜREKLİ KULLANINa.s.

Bende manikürden sonra parlatıcı sürdürüyorum tırnak kenarlarına çook az amahiç bulaşmıyora.s

aaa bunu hiç duymamıştım çok saol ii oldu.Bende ilk önce cila sürüp sonra üstüne kırmızı sürünce çıkarırken o kırmızılıkların kalmıcaanı okumuştum.Ama hiç denedimmi hayır:))

TEŞEKKÜRLER KIRMIZI OJEYİ ÇOK SEVERİM.SÜREKLİ KULLANIYORUM.AMA ÇIKARINCA KIRMIZI KIRMIZI KALINCA SİNİR OLUYORDUM AMA ARTIK BÖLE YAPİCAM...sengözlerimebaksanab

kırmızıya,bordoya bayılıyorum belki 20 tane bu tonlarda ojem var ama çıkarması dert diye çok ender sürüyodum..
çok güsel bir bilgi tşkler..

ARKADAŞLAR BAŞKA YÖNTEM KULLANANLAR VARSA BİLGİLERİNİ BEKLİYORUZ.

AŞKIMLA İKİMİZİN SİTESİ SİZCE NASIL?

Teşekkürler, güzel bir fikir. Bende diğer arkadaşların yaptığı gibi, önce cila sürüp, sonra kırmızı ojeyi sürüyordum....yerimseniben

Ben kırmızı ve benzeri ojelerin altına hep koruyucu sürerim ve hiç bulaşmaz. Ama senin önerin daha pratikmiş. Teşekkürler...

gecen kremin üstüne kırmızı ojemi sürdüm. gercekten ise yarıyor ama yaglandıgı için sürmek zorlasıyor

gecen kremin üstüne kırmızı ojemi sürdüm. gercekten ise yarıyor ama yaglandıgı için sürmek zorlasıyor

arkadaşım sen yalnış anlamışsın bu yöntem sürmek için değil ojeyi çıkartmakta kullanmak için ojeyi çıkartmadan önce krem sürüyoruz daha sonra asetonla çıkarıyoruz bu kadar ama bak sen başka bişeyde çıkarmış olsun eger kullanımı işe yararsa öncede kullanabiliriz.:teytey:

işte aşkımla bizim sitemiz

cnm vallak kırmızı ojeden bazı erkekler nefret ediyor acaba neden ya:)

ZEVKLER VE RENLER TARTIŞILMAZ SEVENDE VAR SEVMEYENDE BİLEMİYORUM

AŞK SİTEMİZ

k.gif
o.gif
r.gif
a.gif
y.gif
i.gif
m.gif

Back