- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Ondan kacmiyorumki ben yemekten korkan fasulye olsun kendimden kaciyorum kk den kaciyorum herkesten kaciyorumHemen kaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan kacmiyorumki ben yemekten korkan fasulye olsun kendimden kaciyorum kk den kaciyorum herkesten kaciyorumHemen kaç
Benim kankam değiller ki ama sen ayarlarsın onuOzaman sanada söylucekler kankirellalarin oy verdi diye
ManyakAman cekilsin beyaaa
Lahana sarmam lokum olmuşOhhh, afiyet olsun
Canım istemiyor artık
Git kanka edin sende benden beklemeBenim kankam değiller ki ama sen ayarlarsın onu
YarasınLahana sarmam lokum olmuş
Çok garipsin,eleştiriye açık değilsin.Ondan kacmiyorumki ben yemekten korkan fasulye olsun kendimden kaciyorum kk den kaciyorum herkesten kaciyorum
Ben bunu 2hafta önce düsündum canim neden ne alaka elestri sorun burasi degilki sorun yemek falan degil bunu nerden neden çıkartiyosunuzÇok garipsin,eleştiriye açık değilsin.
O zaman gitme lafı etmeBen bunu 2hafta önce düsündum canim neden ne alaka elestri sorun burasi degilki sorun yemek falan degil bunu nerden neden çıkartiyosunuz
Eleştiriyle gitmenin arasindakini bulamadim ilk once onu söyle banaO zaman gitme lafı etme
Ne söylesem hemen ben gidiyorum diyorsunEleştiriyle gitmenin arasindakini bulamadim ilk once onu söyle bana
Ama tarih verdim ben elestriye hep açığımNe söylesem hemen ben gidiyorum diyorsun
Gidersen bir daha konuşma benimleAma tarih verdim ben elestriye hep açığım
Yapmayin bunu yaaa offf kac kisi gitti onlarla küstünmüGidersen bir daha konuşma benimle
KüstümYapmayin bunu yaaa offf kac kisi gitti onlarla küstünmü
Deme öleeeeeKüstüm
İyi ki numaramı vermedim sanaDeme öleeeee
Ayy hiç gülcegim yoktu bunaİyi ki numaramı vermedim sana
İnstagramdan çıkarayım ne de olsa gideceksinAyy hiç gülcegim yoktu buna
Anaaaaaa ya sabırİnstagramdan çıkarayım ne de olsa gideceksin