- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Ondan kacmiyorumki ben yemekten korkan fasulye olsun kendimden kaciyorum kk den kaciyorum herkesten kaciyorumHemen kaç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan kacmiyorumki ben yemekten korkan fasulye olsun kendimden kaciyorum kk den kaciyorum herkesten kaciyorumHemen kaç![]()
Benim kankam değiller ki ama sen ayarlarsın onuOzaman sanada söylucekler kankirellalarin oy verdi diye![]()
ManyakAman cekilsin beyaaa![]()
Lahana sarmam lokum olmuşOhhh, afiyet olsun
Canım istemiyor artık![]()
Git kanka edin sende benden beklemeBenim kankam değiller ki ama sen ayarlarsın onu![]()
YarasınLahana sarmam lokum olmuş![]()
Çok garipsin,eleştiriye açık değilsin.Ondan kacmiyorumki ben yemekten korkan fasulye olsun kendimden kaciyorum kk den kaciyorum herkesten kaciyorum
Ben bunu 2hafta önce düsündum canim neden ne alaka elestri sorun burasi degilki sorun yemek falan degil bunu nerden neden çıkartiyosunuzÇok garipsin,eleştiriye açık değilsin.![]()
O zaman gitme lafı etmeBen bunu 2hafta önce düsündum canim neden ne alaka elestri sorun burasi degilki sorun yemek falan degil bunu nerden neden çıkartiyosunuz
Eleştiriyle gitmenin arasindakini bulamadim ilk once onu söyle banaO zaman gitme lafı etme![]()
Ne söylesem hemen ben gidiyorum diyorsunEleştiriyle gitmenin arasindakini bulamadim ilk once onu söyle bana![]()
Ama tarih verdim ben elestriye hep açığımNe söylesem hemen ben gidiyorum diyorsun![]()
Gidersen bir daha konuşma benimleAma tarih verdim ben elestriye hep açığım![]()
Yapmayin bunu yaaa offf kac kisi gitti onlarla küstünmüGidersen bir daha konuşma benimle![]()
KüstümYapmayin bunu yaaa offf kac kisi gitti onlarla küstünmü![]()
Deme öleeeeeKüstüm![]()
İyi ki numaramı vermedim sanaDeme öleeeee
İnstagramdan çıkarayım ne de olsa gideceksinAyy hiç gülcegim yoktu buna![]()
![]()
![]()
Anaaaaaa ya sabırİnstagramdan çıkarayım ne de olsa gideceksin![]()