- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Valla oyuzdende çok heyecanlı ablasını kovalıyorİnşaallah geçer. Abla kardeş 1 2 olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla oyuzdende çok heyecanlı ablasını kovalıyorİnşaallah geçer. Abla kardeş 1 2 olur
Onlar hatalı canım emeğe saygıBende görüyorum canim ama elimden bisey gelmiyor gidip sayfaya yazsam sakin bana oy vermeyin yemek yaptiginda anlasilcak kimisi tanimiyor sonra hangisi seninki dicekler orda soylucem oy istiyor olcak haksizmiyim
Kaçtı trenTakım flan yok ki ortada
Önümüzdeki maçlara artıkKaçtı tren
Geveze olmasınlarTopik açalım geyik topiği
Onlar bende olsa birinciydim işteEnfazla bana verse verse 20kisidir takimda o bile yok bence gerisi kk den
Senlik bir durum yok ki FilizCan, isteyen istediğine verirBende görüyorum canim ama elimden bisey gelmiyor gidip sayfaya yazsam sakin bana oy vermeyin yemek yaptiginda anlasilcak kimisi tanimiyor sonra hangisi seninki dicekler orda soylucem oy istiyor olcak haksizmiyim
Soylerim bidakine sana versinler canoOnlar bende olsa birinciydim işte
1.lik için canoya 14 oy yetiyorEnfazla bana verse verse 20kisidir takimda o bile yok bence gerisi kk den
Arkadaş edinsin ona versinler1.lik için canoya 14 oy yetiyor
Bu benim sorunum degil diyorum iste sorun oluyor sonra oyuzden ben bu ay tozSenlik bir durum yok ki FilizCan, isteyen istediğine verir
Tanıtım yapıp, oy isteyenlerde sıkıntı var
Mercimek corbasi,taze fasulye,manti yaptim yaso salata yapcam ama kıcim yemiyorNeden şu anda yemeklerinizden bahsetmiyorsunuz?
Karnımı doyurdum diye mi?
Hemen kaçBu benim sorunum degil diyorum iste sorun oluyor sonra oyuzden ben bu ay toz
Heh böyle ol canımı ye. Sen yönlendir onları banaSoylerim bidakine sana versinler cano
Sorun olsa sana direkt veto verilip, tarifin çekilirdi kuzu.Bu benim sorunum degil diyorum iste sorun oluyor sonra oyuzden ben bu ay toz
Ozaman sanada söylucekler kankirellalarin oy verdi diyeHeh böyle ol canımı ye. Sen yönlendir onları bana
Aman cekilsin beyaaaSorun olsa sana direkt veto verilip, tarifin çekilirdi kuzu.
Ohhh, afiyet olsunMercimek corbasi,taze fasulye,manti yaptim yaso salata yapcam ama kıcim yemiyor