- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Evet ondan 1.ciyimKk da en çok senin kankin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ondan 1.ciyimKk da en çok senin kankin var
Yaa simdi demedim yaa amannn biseyide hemen anlasanizKategorinin başında bende gördüm, sonrasında bilmiyorum
Cano senin yerinde olsa 1.ydiEvet ondan 1.ciyim
Uyarıyorum onları kaldırıyorlarKategorinin başında bende gördüm, sonrasında bilmiyorum
Keramet pidede mi diyorsunYapaydin pideni
Anlayışım kıtYaa simdi demedim yaa amannn biseyide hemen anlasaniz
Keske olsundu canim ben valla oy istemiyorum kimseden tarifi goren veriyo takimdanCano senin yerinde olsa 1.ydi
FilizCan da o paylaşımdan bahsediyormuşUyarıyorum onları kaldırıyorlar
Çok yalnızım nevoş. Kk da hiç çevrem yok. Buralarda çıkamıyorum. Yeni arkadaşlıklar edinmem gerekecekCano senin yerinde olsa 1.ydi
Hepsi veriyor ben takipteyimKeske olsundu canim ben valla oy istemiyorum kimseden tarifi goren veriyo takimdan
Pidede dicem nniye benden geridesin dicen oyuzden susma hakkımı kullaniciiiimKeramet pidede mi diyorsun
Ben sana kaç defa takımlara git dedimÇok yalnızım nevoş. Kk da hiç çevrem yok. Buralarda çıkamıyorum. Yeni arkadaşlıklar edinmem gerekecek
İnşaallah geçer. Abla kardeş 1 2 olurCanoo berabersiniz şuan
Ben o yüzden 1. olamıyorum demekkiÇok yalnızım nevoş. Kk da hiç çevrem yok. Buralarda çıkamıyorum. Yeni arkadaşlıklar edinmem gerekecek
Çevren yokken böyle isen çevren olsa Olcan canoooÇok yalnızım nevoş. Kk da hiç çevrem yok. Buralarda çıkamıyorum. Yeni arkadaşlıklar edinmem gerekecek
Takım flan yok ki ortadaBen sana kaç defa takımlara git dedim
Bende görüyorum canim ama elimden bisey gelmiyor gidip sayfaya yazsam sakin bana oy vermeyin yemek yaptiginda anlasilcak kimisi tanimiyor sonra hangisi seninki dicekler orda soylucem oy istiyor olcak haksizmiyimHepsi veriyor ben takipteyim
Topik açalım geyik topiğiBen o yüzden 1. olamıyorum demekki
Şeeele geveze olmayanından kankiler bulalım
Benimde yokÖyle olmasa bu ay hariç son aylarda rezil olmazdımBen o yüzden 1. olamıyorum demekki
Şeeele geveze olmayanından kankiler bulalım