- 25 Temmuz 2013
- 8.102
- 17.425
- 448
Çok teşekkür ederim ablacımSelam Kızlar ❤herkesin eline sağlık
Oyumu kulandım tas kebabına ve tantuni verdim
Çok güzeldi ya sunum harikaÇok teşekkür ederim ablacım
Sağ ol ablamÇok güzeldi ya sunum harika
Selam canımSelam kızlarbu kategoriyi de bitirdik sayılır, önümüzdeki aya bakalım dün çökertme 2.değildi mi ya , çöp şiş fark atmış bugün Nevreste bir dahaki ay ne yapacağız canım , ipucu var mi ipucu
Böyle oylamalar çok heyecanlı geçiyorSelam canımSon güne kadar her şey değişebilir.Ben bile 2. veya 3. olabilirim
Pınar konuğumuz olacak canım
Bir sonraki kategorinin 1. si bile olabilir belkiKendisi yapamıyor demek
Sevmene memnun oldum canımBöyle oylamalar çok heyecanlı geçiyorsen 1.kalırsın gibi ama sanki , bayağı fark var yine de 2.tarifle yaa ne güzel, seviyorum pınarı her hafta yarışma oluyor ,daha atraksiyonlu geçiyor Senin için daha yorucu oluyor gerçi, her hafta ayrı ayrı uğraşıyorsun ameliyat ne zaman sahi, kasıma mi kaldı ?
9 senedir tanırım 1 tarifini bile görmedimBir sonraki kategorinin 1. si bile olabilir belki
Kimki o9 senedir tanırım 1 tarifini bile görmedim
Labne mi , beyaz mi canım belli miSevmene memnun oldum canımBende eğleniyorum
Ameliyat kaldı gibi canımSende bilirsin kasım ayında yazılılar başlıyor.Ortasında ancak bitiyor 21 ine benim sınavım var.
Yine gidip ya covid olursamÇocuklarda bende sınavlardan kalırız.
Ondan şubat tatiline doğru düşünüyorum.
Habibte ablacımKimki o
AnladımHabibte ablacım
Canım kızlar 11 oldular.9 dan direk 11 e geçtiler gibi olduLabne mi , beyaz mi canım belli mibana yarışma olsun , seviyorum burada bir şeyler paylaşmayı
Çocuklar olunca, insan kendi sağlığı ile ilgili şeylerde bile önce çocukları düşünüyor, annelik ömür boyu fedakarlık15 tatilde daha iyi olur dediğin gibi, hem çocuklar da okula gitmeyecek, evde onlarla beraber dinlenirsin , inşallah o zamana kadar çok sıkıntın, ağrın olmaz canım
Allah güç kuvvet versin canımCanım kızlar 11 oldular.9 dan direk 11 e geçtiler gibi oldu
Çok sıkıştılar,yetişmiyor deyip dolanıyorlar.Ondan onlara kıyamıyorum.
O sebeple 6 aydır ağrıları idare ediyorum.Birkaç ay daha idare ederim.
Çevremdekiler halime görüp kızıyor ama yapacak bir şey yok
İnşaallah canım sağ ol
Bende iyiyim çok şükürÇok şükür çok iyiyim şimdilik ablacım
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?