• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Ne olacak böyle 😕 ameliyatını olsaydın da biran önce kurtulsaydın şikayetlerin den. Allah yardımcın olsun canım.
Her türlü zor gerçekten.
Sağ ol canım hayırlısı🤗Ameliyat çözüm mü onuda bilmiyorum.Bir grup takip ediyorum.Orada bir bayan yazmış.Ameliyattan 5 ay sonra yumurtalıklarını almışlar.Şimdide rahmi alınacakmış.Ağrılar geçmiyormuş🤦🏻‍♀️
Ya aynı olursa🤔

Sağ ol canım hayırlısı🤗Ameliyat çözüm mü onuda bilmiyorum.Bir grup takip ediyorum.Orada bir bayan yazmış.Ameliyattan 5 ay sonra yumurtalıklarını almışlar.Şimdide rahmi alınacakmış.Ağrılar geçmiyormuş🤦🏻‍♀️
Ya aynı olursa🤔
İnşallah olmaz 🤲🏻

Ya aynı olursa🤔
Annemde senin gibi hep aldirdi aldirdi sonunda rahmini aldilar canim senin neyin var tam olarak bilmiyorum ama,annemin surekli kis ve miyom meydana geliyordu eline gelmeye baslamisti wc de artik

Annemde senin gibi hep aldirdi aldirdi sonunda rahmini aldilar canim senin neyin var tam olarak bilmiyorum ama,annemin surekli kis ve miyom meydana geliyordu eline gelmeye baslamisti wc de artik
Benim miyom var.Benim kist rahimde olan kistlerden daha sıkıntılı🤦🏻‍♀️

Ya aynı olursa🤔
Allah korusun canım. Herkes bir olmaz. Farklı sebepleri vardır illaki. Onun için alınmıştır. İnsan okudukça daha da etkileniyor

Back