Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım hayırlısıAmeliyat çözüm mü onuda bilmiyorum.Bir grup takip ediyorum.Orada bir bayan yazmış.Ameliyattan 5 ay sonra yumurtalıklarını almışlar.Şimdide rahmi alınacakmış.Ağrılar geçmiyormuşNe olacak böyle ameliyatını olsaydın da biran önce kurtulsaydın şikayetlerin den. Allah yardımcın olsun canım.
Her türlü zor gerçekten.
İyidir sen nasılsınnasssınızzz
İnşallah olmazSağ ol canım hayırlısıAmeliyat çözüm mü onuda bilmiyorum.Bir grup takip ediyorum.Orada bir bayan yazmış.Ameliyattan 5 ay sonra yumurtalıklarını almışlar.Şimdide rahmi alınacakmış.Ağrılar geçmiyormuş
Ya aynı olursa
İnşaallah aşkom gözüm korktuİnşallah olmaz
Allah korusun aşkom,olunca bitecek inşallah.İnşaallah aşkom gözüm korktu
Annemde senin gibi hep aldirdi aldirdi sonunda rahmini aldilar canim senin neyin var tam olarak bilmiyorum ama,annemin surekli kis ve miyom meydana geliyordu eline gelmeye baslamisti wc de artikSağ ol canım hayırlısıAmeliyat çözüm mü onuda bilmiyorum.Bir grup takip ediyorum.Orada bir bayan yazmış.Ameliyattan 5 ay sonra yumurtalıklarını almışlar.Şimdide rahmi alınacakmış.Ağrılar geçmiyormuş
Ya aynı olursa
İnşaallah aşkomAllah korusun aşkom,olunca bitecek inşallah.
Benim miyom var.Benim kist rahimde olan kistlerden daha sıkıntılıAnnemde senin gibi hep aldirdi aldirdi sonunda rahmini aldilar canim senin neyin var tam olarak bilmiyorum ama,annemin surekli kis ve miyom meydana geliyordu eline gelmeye baslamisti wc de artik
Allah korusun canım. Herkes bir olmaz. Farklı sebepleri vardır illaki. Onun için alınmıştır. İnsan okudukça daha da etkileniyorSağ ol canım hayırlısıAmeliyat çözüm mü onuda bilmiyorum.Bir grup takip ediyorum.Orada bir bayan yazmış.Ameliyattan 5 ay sonra yumurtalıklarını almışlar.Şimdide rahmi alınacakmış.Ağrılar geçmiyormuş
Ya aynı olursa
Hayırlısi canimyaBenim miyom var.Benim kist rahimde olan kistlerden daha sıkıntılı
İnşaallah canımAllah korusun canım. Herkes bir olmaz. Farklı sebepleri vardır illaki. Onun için alınmıştır. İnsan okudukça daha da etkileniyor
Öyle canımHayırlısi canimya
Ilacla bitsede gitse keskeÖyle canım
Normal kistler gibi değil canım ondan hiçbir tedavisi yok.Deniyorlarmış ama işe yaramıyorIlacla bitsede gitse keske
Kendisi yapamıyor demekHAbibte niye şaşırdın kız