• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar 💕 bu kategoriyi de bitirdik sayılır, önümüzdeki aya bakalım 😅 dün çökertme 2.değildi mi ya , çöp şiş fark atmış bugün 😊 Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bir dahaki ay ne yapacağız canım , ipucu var mi ipucu 🙈😄

Selam canım😍Son güne kadar her şey değişebilir.Ben bile 2. veya 3. olabilirim😁
Pınar konuğumuz olacak canım🥰😁
Böyle oylamalar çok heyecanlı geçiyor 🙈 sen 1.kalırsın gibi ama sanki , bayağı fark var yine de 2.tarifle 😊 yaa ne güzel, seviyorum pınarı 🤩 her hafta yarışma oluyor ,daha atraksiyonlu geçiyor 😅 Senin için daha yorucu oluyor gerçi, her hafta ayrı ayrı uğraşıyorsun😌 ameliyat ne zaman sahi, kasıma mi kaldı ?

Böyle oylamalar çok heyecanlı geçiyor 🙈 sen 1.kalırsın gibi ama sanki , bayağı fark var yine de 2.tarifle 😊 yaa ne güzel, seviyorum pınarı 🤩 her hafta yarışma oluyor ,daha atraksiyonlu geçiyor 😅 Senin için daha yorucu oluyor gerçi, her hafta ayrı ayrı uğraşıyorsun😌 ameliyat ne zaman sahi, kasıma mi kaldı ?
Sevmene memnun oldum canım😍Bende eğleniyorum😁
Ameliyat kaldı gibi canım🤷🏻‍♀️Sende bilirsin kasım ayında yazılılar başlıyor.Ortasında ancak bitiyor🤷🏻‍♀️21 ine benim sınavım var.
Yine gidip ya covid olursam🤦🏻‍♀️Çocuklarda bende sınavlardan kalırız.
Ondan şubat tatiline doğru düşünüyorum.

Sevmene memnun oldum canım😍Bende eğleniyorum😁
Ameliyat kaldı gibi canım🤷🏻‍♀️Sende bilirsin kasım ayında yazılılar başlıyor.Ortasında ancak bitiyor🤷🏻‍♀️21 ine benim sınavım var.
Yine gidip ya covid olursam🤦🏻‍♀️Çocuklarda bende sınavlardan kalırız.
Ondan şubat tatiline doğru düşünüyorum.
Labne mi , beyaz mi canım belli mi 😊 bana yarışma olsun , seviyorum burada bir şeyler paylaşmayı 🤗🥰
Çocuklar olunca, insan kendi sağlığı ile ilgili şeylerde bile önce çocukları düşünüyor, annelik ömür boyu fedakarlık 😌💕 15 tatilde daha iyi olur dediğin gibi, hem çocuklar da okula gitmeyecek, evde onlarla beraber dinlenirsin , inşallah o zamana kadar çok sıkıntın, ağrın olmaz canım 🙏

Labne mi , beyaz mi canım belli mi 😊 bana yarışma olsun , seviyorum burada bir şeyler paylaşmayı 🤗🥰
Çocuklar olunca, insan kendi sağlığı ile ilgili şeylerde bile önce çocukları düşünüyor, annelik ömür boyu fedakarlık 😌💕 15 tatilde daha iyi olur dediğin gibi, hem çocuklar da okula gitmeyecek, evde onlarla beraber dinlenirsin , inşallah o zamana kadar çok sıkıntın, ağrın olmaz canım 🙏
Canım kızlar 11 oldular.9 dan direk 11 e geçtiler gibi oldu🤦🏻‍♀️
Çok sıkıştılar,yetişmiyor deyip dolanıyorlar.Ondan onlara kıyamıyorum.
O sebeple 6 aydır ağrıları idare ediyorum.Birkaç ay daha idare ederim.
Çevremdekiler halime görüp kızıyor ama yapacak bir şey yok🤷🏻‍♀️
İnşaallah canım sağ ol😍

Canım kızlar 11 oldular.9 dan direk 11 e geçtiler gibi oldu🤦🏻‍♀️
Çok sıkıştılar,yetişmiyor deyip dolanıyorlar.Ondan onlara kıyamıyorum.
O sebeple 6 aydır ağrıları idare ediyorum.Birkaç ay daha idare ederim.
Çevremdekiler halime görüp kızıyor ama yapacak bir şey yok🤷🏻‍♀️
İnşaallah canım sağ ol😍
Allah güç kuvvet versin canım 🙏💕 inşallah tüm sıkıntıların geçer gider hayırlısıyla 😇

Back