Sağ ol canımAllah güç kuvvet versin canım inşallah tüm sıkıntıların geçer gider hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımAllah güç kuvvet versin canım inşallah tüm sıkıntıların geçer gider hayırlısıyla
Allah'ım hep iyilik sağlık huzur afiyet versin hepimize ablacımBende iyiyim çok şükür
Selam ,nasılsın?❤Selam ❤
Bizim oğlanın öğretmenide buna benzer birşey söyledi aşko onunda aldılar işte rahmini çok pişmanım ben dedi geçendeSağ ol canım hayırlısıAmeliyat çözüm mü onuda bilmiyorum.Bir grup takip ediyorum.Orada bir bayan yazmış.Ameliyattan 5 ay sonra yumurtalıklarını almışlar.Şimdide rahmi alınacakmış.Ağrılar geçmiyormuş
Ya aynı olursa
Çok şükür iyiyim yemek hazırlıyorumSelam ,nasılsın?❤
Ona sıra gelmez inşaallah aşkoBizim oğlanın öğretmenide buna benzer birşey söyledi aşko onunda aldılar işte rahmini çok pişmanım ben dedi geçende
İnşallah canım benimOna sıra gelmez inşaallah aşko
Ağrılar kesilsin yeter
İnşallah canım benim
Her şeye uyan başka yokPınar mı geliyor Ekime, yine labne mi kullanacağız, yahu bu Pınarın labne den başka ürünü yok mu, hep labneli istiyor
Peynir istesin börek yapalım ya da süt istesin bananeHer şeye uyan başka yok
Her kategori farklı olacak Her hafta börek mi yapılırPeynir istesin börek yapalım ya da süt istesin banane
Güzelmiş o zamanHer kategori farklı olacak Her hafta börek mi yapılır
Sende katılacak mısınGüzelmiş o zaman
Çorba yok1 hafta tatlı
1hafta börek
Diğerleri ne yapılmıştı unuttum
Ha biri çorbaydı
Kaldı biri
Sponsora ayıp olmasın, hepsine olmasa da bir ikisine katılırım inşallahSende katılacak mısın
Dilim üzeri, keyifli anlar falan yaniÇorba yok
Tatlı mı tuzlu muSponsora ayıp olmasın, hepsine olmasa da bir ikisine katılırım inşallah
Ana yemek var yani öyle yaparızDilim üzeri, keyifli anlar falan yani