Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Selamlar canım, yapacağım bir ara okul açıldığından beri koşturuyorum ama hiç bir işe yetişemiyorum, buraya da girip yeni tarif gelmiş mi diye bakıp çıkıyorum, pert oldum ,çok yoğun geçiyor günlerim Allah sağlık versin de yorgunluklar geçer sen nasılsın canım

Allah kolaylık versin canımİnan çalışmadığım halde benzer durumdayım
Sabah kalk kahvaltı,beskenme hazırla,okula bırak gel evi toparla yemek hazırla tekrar gidip al
İşler bana kaldı
İyiyim çok şükürDaha doğrusu kendimi koşturmalara verip ağrılarımı arka plana atmak
Ben alışkın değilim boş durmalaraBiraz kendimi dinlemeyi bırakmak istiyorum

En güzeli hiç içmemek tabii Bayağı temizlendi evet ,yoksa insan grip bile olsa iyilesemiyor
Evettt gerçekten eşimde içiyordu hep gdceler öksürüyordu artık sinirleniyordum ya nefesi daralmaya başlamıştı sonra neolduysa ensonda 2sene önceki ramazandan once biranda bıraktı ogun bugün içmedi çok şükür düzeldii

Allah hepimize kolaylık versin canım inşallah ameliyatını da hayırlısıyla olursun, ağrıların da biter artık

Ne mutlu ki bırakmış,zararları çok fazla ,hem maddi,hem saglik yönünden İyi iradesine de hakim olmuş.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…