- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Sağol aşkomÇok ağrıdı zaten ,insallah tekrarlamaz ama tekrarlarsa giderimGeçmiş olsun aşkom
Dikkat et tekrarlarsa bir doktora görün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol aşkomÇok ağrıdı zaten ,insallah tekrarlamaz ama tekrarlarsa giderimGeçmiş olsun aşkom
Dikkat et tekrarlarsa bir doktora görün
En iyisi çocukların da evde olduğu gün haftasonu yapmakİşte hafta içi okul var.Bayağı oyalıyorGidip geliyorumBelkide yaparım bilmiyorum
Amin canımAllah korusun
Çok geçmiş olsun canımSağ ayağıma durduk yere kramp girdi aşkomHala ağrıyor
Selamlar canım, yapacağım bir ara okul açıldığından beri koşturuyorum ama hiç bir işe yetişemiyorum, buraya da girip yeni tarif gelmiş mi diye bakıp çıkıyorum, pert oldum ,çok yoğun geçiyor günlerim Allah sağlık versin de yorgunluklar geçer sen nasılsın canımHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
@Margaret Hale
Kukrim
Jou
@MssPARE
Dahliadivin
@Kerrar
pearlshine
@Amanita
@sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
@Blue_Peri
Nevreste
Sağol canım.Çok geçmiş olsun canım
İnşaallah tekrarlamazSağol aşkomÇok ağrıdı zaten ,insallah tekrarlamaz ama tekrarlarsa giderim
Aynen canımEn iyisi çocukların da evde olduğu gün haftasonu yapmak
Amin canım
Yapacağım inşallah canımHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
@Margaret Hale
Kukrim
Jou
@MssPARE
Dahliadivin
@Kerrar
pearlshine
@Amanita
@sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
@Blue_Peri
Nevreste
Allah kolaylık versin canımİnan çalışmadığım halde benzer durumdayımSelamlar canım, yapacağım bir ara okul açıldığından beri koşturuyorum ama hiç bir işe yetişemiyorum, buraya da girip yeni tarif gelmiş mi diye bakıp çıkıyorum, pert oldum ,çok yoğun geçiyor günlerim Allah sağlık versin de yorgunluklar geçer sen nasılsın canım
Evettt gerçekten eşimde içiyordu hep gdceler öksürüyordu artık sinirleniyordum ya nefesi daralmaya başlamıştı sonra neolduysa ensonda 2sene önceki ramazandan once biranda bıraktı ogun bugün içmedi çok şükür düzeldiiEn güzeli hiç içmemek tabii Bayağı temizlendi evet ,yoksa insan grip bile olsa iyilesemiyor
İnşaallah aşkom nasılsınYapacağım inşallah canım
İyiyim aşkom bütün hep dışarı işlerine koşturdum çocuklar için yorulmuşum biraz sen nasılsınİnşaallah aşkom nasılsın
Allah hepimize kolaylık versin canım inşallah ameliyatını da hayırlısıyla olursun, ağrıların da biter artıkAllah kolaylık versin canımİnan çalışmadığım halde benzer durumdayım
Sabah kalk kahvaltı,beskenme hazırla,okula bırak gel evi toparla yemek hazırla tekrar gidip al
İşler bana kaldı
İyiyim çok şükürDaha doğrusu kendimi koşturmalara verip ağrılarımı arka plana atmak
Ben alışkın değilim boş durmalaraBiraz kendimi dinlemeyi bırakmak istiyorum
Allah kolaylık versin aşkomİyiyim aşkom bütün hep dışarı işlerine koşturdum çocuklar için yorulmuşum biraz sen nasılsın
Kanka naber nasilsin?@HanimKelesimiGetir ozledim hepunizi
Nevreste Kukrim @deynepnaz @Bal0ncuk @yasminsay @Evva C A N O @MinnosPrenses @HAbibte @Yasnaz BirTutamMutluluk20 @WunderLost
@Blue_Peri filiz seni etiket edemedim
İnşaallah canım sağ olAllah hepimize kolaylık versin canım inşallah ameliyatını da hayırlısıyla olursun, ağrıların da biter artık
Amin aşkomAllah kolaylık versin aşkom
İyiyim çok şükür
Amin aşkom,insallahİnşaallah tekrarlamaz
Ne mutlu ki bırakmış,zararları çok fazla ,hem maddi,hem saglik yönünden İyi iradesine de hakim olmuş.Evettt gerçekten eşimde içiyordu hep gdceler öksürüyordu artık sinirleniyordum ya nefesi daralmaya başlamıştı sonra neolduysa ensonda 2sene önceki ramazandan once biranda bıraktı ogun bugün içmedi çok şükür düzeldii
Benimki gunluk yapilan bir yemek yaparim illakiHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
@Margaret Hale
Kukrim
Jou
@MssPARE
Dahliadivin
@Kerrar
pearlshine
@Amanita
@sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
@Blue_Peri
Nevreste