• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Ne mutlu ki bırakmış,zararları çok fazla ,hem maddi,hem saglik yönünden 🤷🏼‍♀️İyi iradesine de hakim olmuş.
Gerçekten hergün 12 lira gidiyordu o 12 lirayla bile birşeye kar oluyor gerçekten onun düşüncesiyle bıraktii ve başlamadı çok şükür inşaallahhta olmaz

Evet hastalık açısından söyledim.
2.dönem havalar düzeliyor🤔
Okula başlayınca hangi yaş olursa olsun ilk yıl hasta oluyorlar.
Yaş ilerledikçe alışıyorlar.
Ama 15 km hergün yol gitmekte zor🤷🏻‍♀️
Kreşte sosyalleşiyorlar,dediğin gibi tv,tablet vs.. yerine etkinlik yapıyorlar.Arkadaş ortamı oluyor.
Benim Antep'te bir arkadaşım vardı.Çocukları 1.5-3.5 yaşındaydı.Çalıştığı için o yaşlarda kreşe verdi.Hiç sıkıntı olmadı.İyi bir yere vermen lazım.
Kreş araştırıyorum şu ara. Bunun kışı da var. Benim okuldan çıkıp toplu taşıma ile alıp eve getirme gibi bir durumum olamaz. Mantıksız çünkü. Git gel yol en az 2,5 saat sürüyor. 🤦🏻‍♀️ Mümkün olduğunca kullanmıyoruz ki zaten o kadar uzun süre hayatta tutamam onu kalabalık otobüslerde. Babası arabayla alıp getiriyor, mecburen onun çıkış saatini bekliyoruz. Kreş olsa okuldan çıktığımda alır eve geçerim diye düşünüyorum ama işte şu hastalık konusu beni çok korkutuyor. 🥺

Kreş araştırıyorum şu ara. Bunun kışı da var. Benim okuldan çıkıp toplu taşıma ile alıp eve getirme gibi bir durumum olamaz. Mantıksız çünkü. Git gel yol en az 2,5 saat sürüyor. 🤦🏻‍♀️ Mümkün olduğunca kullanmıyoruz ki zaten o kadar uzun süre hayatta tutamam onu kalabalık otobüslerde. Babası arabayla alıp getiriyor, mecburen onun çıkış saatini bekliyoruz. Kreş olsa okuldan çıktığımda alır eve geçerim diye düşünüyorum ama işte şu hastalık konusu beni çok korkutuyor. 🥺
Covidten bahsetmiyorum.Normal çocuk hastalıklarından🤗İyi,temiz,düzgün bir kreş ise hiç sıkıntı olmaz🥰
Bence babaanne işi daha sıkıntılı🤷🏻‍♀️Hergün o kadar yol çekilmez🤔

Covidten bahsetmiyorum.Normal çocuk hastalıklarından🤗İyi,temiz,düzgün bir kreş ise hiç sıkıntı olmaz🥰
Bence babaanne işi daha sıkıntılı🤷🏻‍♀️Hergün o kadar yol çekilmez🤔
Evet ben de ondan korkuyorum zaten. İshal, grip falan oluyorlarmış hep. 🥺 Vicdan azabı ayrı, eşimin çenesi ayrı dert olur bana o zaman ahsjahjsja

İyiyim canım aynı devam :KK49:

İyiyim güzellik ne olsun sen nasilsan bende oyleuim kosusturmaca :KK70:

Burdayım :rolleyes:
Hiç sorma canım valla full tempo koşturuyorum bütün gün akşam altı buçuğa kadar 🌝

Hiç sorma canım valla full tempo koşturuyorum bütün gün akşam altı buçuğa kadar 🌝
Hep aynıyız ya sabah 7 buçuk bir jalkiyorum daha uyumadım bak hala :KK53:

Daha iyiyim jennam

Kirazcm cenazelerden fırsar bulup soramadm..
Allah sağlık versn
Nasıl oldun
Canım benim allah razı olsun çok şükür iyiyim, ufak tefek şeyler yaşıyorum. Rabbim beterinden korusun ınş hepimizi 🤲💜

Back