Taliplisi çok ondan merakla bekliyorumBenimki gunluk yapilan bir yemek yaparim illaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taliplisi çok ondan merakla bekliyorumBenimki gunluk yapilan bir yemek yaparim illaki
İyiyim şükür sen nasilsinKanka naber nasilsin?
Yapacağım Nevoşum. Çok yoğunum bu dönem. Eve sürünerek geliyorum. Bir hafta sonunu denk getirebilsem yapacağım ahsjjajsHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
Margaret Hale
@Kukrim
@Jou
@MssPARE
@Dahliadivin
@Kerrar
@pearlshine
@Amanita
@sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
Blue_Peri
Nevreste
İnşaallah canım benimAllah kolaylık versinYapacağım Nevoşum. Çok yoğunum bu dönem. Eve sürünerek geliyorum. Bir hafta sonunu denk getirebilsem yapacağım ahsjjajs
O da olabilir ama ben orada geçen günlerine acıyorum ahsjjajsja. Hem çocuk hep tv telefona maruz kalıyor. Hem de kayınvalidemin dizleri ağrıyor. Bizimkinin peşinde helak oluyor kadın bütün gün ama bize sızlanmıyor henüz yeni başladığımız için. Hastalık açısından mı 2. dönem kreş diyorsun?İnşaallah canım benimAllah kolaylık versin
Ben konuna yorum yapmak istiyorum
Bu dönem babaanne 2.dönem kreş imkanın var mı
Evet hastalık açısından söyledim.O da olabilir ama ben orada geçen günlerine acıyorum ahsjjajsja. Hem çocuk hep tv telefona maruz kalıyor. Hem de kayınvalidemin dizleri ağrıyor. Bizimkinin peşinde helak oluyor kadın bütün gün ama bize sızlanmıyor henüz yeni başladığımız için. Hastalık açısından mı 2. dönem kreş diyorsun?
Çok şükür
Perüüüü hani yemek nerde yemek
Sordukça yollamıyor,sormayın
Paylaşmasın, yarın ben yapacağım
Heee nalet kendini bisey saniyor citos
Bekliyoruz
Oyalıyor hepimizi
Duygularımızla oynuyor
Yap görsün cancağızım, yarın sabah aç konuyu
Yaf okadar yapmayan var gözünüz beni görüyor varya Bre vizdansizlar
Ben yapalı 2 gün mu ne oldu kuzu çoktan löp diye gitti eridi oKonuyu açmadan ne kadarını yedin doğru söyle Blue_Peri
Ben yapalı 2 gün mu ne oldu kuzu çoktan löp diye gitti eridi o
Sunum yapıldı minikim hemen basma skandalı paylaşım biraz geç oldu
Güzel olmusturSunum yapıldı minikim hemen basma skandalı paylaşım biraz geç oldu
Gel özele vereyim numaraNumaramı vereyim beni arasın
Güzel olmustur
Tam senlikkk valla aklıma geldin o biberleri koyarkenİskender acı biber ve ben
iyi gejelerrrr yavrular
Hep birbirmizin aklindayiz zatenTam senlikkk valla aklıma geldin o biberleri koyarken