- 8 Haziran 2013
- 57.113
- 151.652
- 898
Alt kattaki komşunun oğluda olmuş geçen hafta. Eşimin iş arkadaşlarının çocuklarda olmuş aynıÇocuklarda ishal covid belirtisi aslında
Görümcemin çocukları da aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alt kattaki komşunun oğluda olmuş geçen hafta. Eşimin iş arkadaşlarının çocuklarda olmuş aynıÇocuklarda ishal covid belirtisi aslında
İşte hafta içi okul var.Bayağı oyalıyorGidip geliyorumBelkide yaparım bilmiyorum
Nevroş sende yap hele artık neyi bekliyünnHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
@Margaret Hale
@Kukrim
Jou
@MssPARE
@Dahliadivin
@Kerrar
@pearlshine
@Amanita
sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
@Blue_Peri
Nevreste
Allah korusunAlt kattaki komşunun oğluda olmuş geçen hafta. Eşimin iş arkadaşlarının çocuklarda olmuş aynı
Görümcemin çocukları da aynı
Canım sen yenisin bilmezsin ben hep sen son yaparım.Sıralamada en altta olmak içinNevroş sende yap hele artık neyi bekliyünn
Yapacamm kuzumm haftaya pazartesi inşaallahh
Sagol canimAman dikkat et ilerlemesin
Hahahaha bak hele ya aşkolsunnCanım sen yenisin bilmezsin ben hep sen son yaparım.Sıralamada en altta olmak için
Sonra biz niye alltayız demeyin
İnşaallah canım bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etHahahaha bak hele ya aşkolsunn
Ondan değil aslında anca yeni yeni kendime geliyorum nevroşum çok kotü enfeksiyon kapmiştım hastanelik oldum biraz biraz kendimi toparlamam gerek o zaman kadar daha iyi olurum inşaallahh
Cügaramı içiyin
Aşkom ne oldu
Sende dikkat et sen nasılsınÇok geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Eveeeet ben yapacağım ablaHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
@Margaret Hale
@Kukrim
Jou
@MssPARE
@Dahliadivin
@Kerrar
@pearlshine
@Amanita
sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
@Blue_Peri
Nevreste
Sağ ayağıma durduk yere kramp girdi aşkomHala ağrıyorAşkom ne oldu
3 sene oldu bıraktım, hatta 4e gidiyorumCügaramı içiyin
BekliyorumEveeeet ben yapacağım abla
Aayyy cok güzell bıraktın miss gibi ciğerlerinde temizlendii bende hiç içmedim hayatımda3 sene oldu bıraktım, hatta 4e gidiyorum
Geçmiş olsun aşkomSağ ayağıma durduk yere kramp girdi aşkomHala ağrıyor
En güzeli hiç içmemek tabii Bayağı temizlendi evet ,yoksa insan grip bile olsa iyilesemiyorAayyy cok güzell bıraktın miss gibi ciğerlerinde temizlendii bende hiç içmedim hayatımda