Çocuklardan fırsatı olursaBak sen kerataya haberim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklardan fırsatı olursaBak sen kerataya haberim yok
Teşekkür ederim
Ben yapicam inşallah bi terslik olmazsa nevosumHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
@Margaret Hale
@Kukrim
@Jou
MssPARE
@Dahliadivin
@Kerrar
@pearlshine
@Amanita
@sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
Blue_Peri
Nevreste
Ortancayi hastaneye göturdü bugün gene canim igne yiyor boyna intihap toplamis idrar yollariÇocuklardan fırsatı olursa
Ellerine sağlık canımMaşaallah sanaBen yapicam inşallah bi terslik olmazsa nevosum
Dün tatilden döndüm salça yaptım bugün inşallah bir kaç güne tarif gelicek
Allah kolaylık versin Çok geçmiş olsunOrtancayi hastaneye göturdü bugün gene canim igne yiyor boyna intihap toplamis idrar yollari
Sorma canim 2 3 gun denize gittiler çocuk mikrop kaptı düzelemedi
Teşekürler canım kışlık hazırlıkEllerine sağlık canımMaşaallah sana
Bekliyorum canım
Çok geçmiş olsunOrtancayi hastaneye göturdü bugün gene canim igne yiyor boyna intihap toplamis idrar yollari
Sagol canim siz naptiniz iyilestimi oģlanÇok geçmiş olsun
Çocuklar hemen hasta oluyorSorma canim 2 3 gun denize gittiler çocuk mikrop kaptı düzelemedi
Tamam canım inşaallahTeşekürler canım kışlık hazırlık
Tarifimi hafatsonuna doğru yaparım nevrosum❤
Benim kızında bogazlari aciyor sanirsam anne aciyor diyor bakalim surup verdimdeÇocuklar hemen hasta oluyor
Çok şükür iyileşti o çocukların hastalıkları hiç çekilmiyor. Allah yardımcısı olsun M MissHayaLet inSagol canim siz naptiniz iyilestimi oģlan
Nevoş sen herkese soruyorsun, bende sana sorayımTamam canım inşaallah
Aman dikkat et ilerlemesinBenim kızında bogazlari aciyor sanirsam anne aciyor diyor bakalim surup verdimde
Salgın var kime sorsam çocugu hastaÇocuklar hemen hasta oluyor
Ya başlarda olmayayım diyorumAma yapmıyorlarNevoş sen herkese soruyorsun, bende sana sorayım
Tarifini ne zaman yapacaksın?
Çocuklarda ishal covid belirtisi aslındaSalgın var kime sorsam çocugu hasta