• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
De get:63:

Şaka maka çocuklara ders yaptırmak çok zor 🥴 1 sayfayı 1 saat 15 dakikada bitirdik
Güldüm ama vallahi dün boğazım kısıldı benim🤪
Düzgün boya kalemi düzgün tut,düzgün kes ,önüne bak ,annem önündekine odaklan bı konuşmayı birakta vs vs😭 daha bu başlangıç canoom Allah yardımcımız olsun 🤪🤣

1-2 aya hızlanır😄🥰
Ay inşallah ❤️ 🤩🤣
Güldüm ama vallahi dün boğazım kısıldı benim🤪
Düzgün boya kalemi düzgün tut,düzgün kes ,önüne bak ,annem önündekine odaklan bı konuşmayı birakta vs vs😭 daha bu başlangıç canoom Allah yardımcımız olsun 🤪🤣
Amin canım 🤣 e yi 8 kere sildirip 8 kere yazdırdım valla 😂 yarın da L yapcaz 🤣

Çizgi çalışması kitapları var. Onlardan alıp yaptır bence. Biz gecen yıl baya alıp yaptırdık. Kalem tutmaya kavramaya yardımcı oluyor

Ay inşallah ❤️ 🤩🤣

Amin canım 🤣 e yi 8 kere sildirip 8 kere yazdırdım valla 😂 yarın da L yapcaz 🤣

Çizgi çalışması kitapları var. Onlardan alıp yaptır bence. Biz gecen yıl baya alıp yaptırdık. Kalem tutmaya kavramaya yardımcı oluyor
Anooov seninki 1. Sinifmiydi kuzu işin daha zor desene🤣🤣
Tamam kuzum iyi dedin bakayım bir baya baya lazım bize🤣

Anooov seninki 1. Sinifmiydi kuzu işin daha zor desene🤣🤣
Tamam kuzum iyi dedin bakayım bir baya baya lazım bize🤣
Evet 1.sınıf 🤣
Öğretmenine sordum. Hocam nasıl oglum uyum sağlayabiliyor mu?
Çok sıkıldım, tuvalete gidecem falan diyormuş. Sınıfta dolaşıyormuş 😳 el bebek gül bebek bebek büyütülmüş belli dedi 🤭😂 dedim hocam valla öyle büyüdü. 1 aya alışır dedi 🤭

Evet 1.sınıf 🤣
Çok sıkıldım, tuvalete gidecem falan diyormuş. Sınıfta dolaşıyormuş 😳 el bebek gül bebek bebek büyütülmüş belli dedi 🤭😂 dedim hocam valla öyle büyüdü. 1 aya alışır dedi 🤭
Isyankar🤭🤭

Evet 1.sınıf 🤣
Yaaaa Allah'ım sıkıya gelemiyor bu sipalar🤣🤣
İlkler ve sonlar öyle oluyor bence el bebek gül bebek 🤣
Alışır alışır inşallah 😁

Back