- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Biliyom beeeeee fuluzzzzAman şaka yapmistim sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyom beeeeee fuluzzzzAman şaka yapmistim sadece
Dalga geçmeeTak takıştır sür sürüştür
Yok gülüm ne dalga geçmesiHerkesin bir tarzı vardırDalga geçmee
Allaaaaah büyük bir sabırlaYok gülüm ne dalga geçmesiHerkesin bir tarzı vardır
Ben firdefs'e de yapıyorum.Çekip çekip atıyor.Bir sayfası var.Bazen sildirip yeniden yaptırtıyorum
O vallahi memnun halindenDeğişimin farkındaAllaaaaah büyük bir sabırla
Bir kendi yaptigima bir senin önerilerinle yaptığıma bakınca bende farkındayım ablaO vallahi memnun halindenDeğişimin farkında
İyi oldu canım emeğine sağlıkBir kendi yaptigima bir senin önerilerinle yaptığıma bakınca bende farkındayım abla
Sağol ablacimmmİyi oldu canım emeğine sağlık
Onun sunumlar çok iyiO vallahi memnun halindenDeğişimin farkında
Wp den yazıyor sürekli Bu sefer bir sürü video yolladım izle diyeOnun sunumlar çok iyi
Yemek filan beklemeyin benden bugün falan açamamBlue_Peri hani yemek
Biliyorum canim periyle dalga gecmekti amacim
Tüü Allah sizi vurun kırbacı vurun kırbacıİyi madem geçelim
Aklı var ama henüz nasıl kullansa bilmiyor
Vaay fena bu sefer ilk 3 de olur diyorumWp den yazıyor sürekli Bu sefer bir sürü video yolladım izle diye
Resim araştırması yaptı.
Annemin fikirleri oldu.Mesela örtü falan
Sebep yaptıysan açsana, çatlatma biziYemek filan beklemeyin benden bugün falan açamam
Tarifi yazcam foto sececem , kolaj yapcam vs vs .kızın ödevleri var okula gitmiyor ya bir haftadır hocasi verdi okulda yaptırdigi şeyleri onları yaptırıyorum büyük bir sabırla biriktiSebep yaptıysan açsana, çatlatma bizi
İnşaallah bakalımVaay fena bu sefer ilk 3 de olur diyorum
Anladım..........Tarifi yazcam foto sececem , kolaj yapcam vs vs .kızın ödevleri var okula gitmiyor ya bir haftadır hocasi verdi okulda yaptırdigi şeyleri onları yaptırıyorum büyük bir sabırla birikti
Catlayacagin bişi yok cano
Güzel güzel bence gelmeliİnşaallah bakalım
O eğlencesine katılıyorİlklerde olsa gaza gelir
Anladım..........
Güzel güzel bence gelmeli
De get