- 25 Temmuz 2013
- 8.102
- 17.425
- 448
Çok sevindim iyi olmana ❤Çok şükür canom, başım agriyordu ilaç içtim geçti. Koku almıyorum. Boğazım aciyo ama ayaktayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim iyi olmana ❤Çok şükür canom, başım agriyordu ilaç içtim geçti. Koku almıyorum. Boğazım aciyo ama ayaktayim
Tarifleri
Yakindadir insallasiYoldaymış
İnşaallah aşkomYakindadir insallasi
Aynen nevoş ben biontech olcam kesin karar verdim artikDelta mı
Amin aşkomİnşaallah aşkom
Ben demiştimTarifleri
HayırlısıAynen nevoş ben biontech olcam kesin karar verdim artik
Canıımm covid mi yoksa, koku almıyorum demişsin de geçmiş olsunÇok şükür canom, başım agriyordu ilaç içtim geçti. Koku almıyorum. Boğazım aciyo ama ayaktayim
Nasılll nasıll gidiyor sakatlanıyor hiç sırası değil bu araÇok üzülmüşsün kıyamam
Canımsın çiçeem allah razı olsun akrabalarım çok daha kotuler ben iyiyim şükür, koku almasamda olur şimdilikÇok sevindim iyi olmana ❤
Selaaamm hanımlaaar ben açtım inşallah konumu yani çok emin değilim ama
Aşı olmadinmiAynen nevoş ben biontech olcam kesin karar verdim artik
Doğuma az kaldı gerek yokCanıımm covid mi yoksa, koku almıyorum demişsin de geçmiş olsun
Nasılll nasıll gidiyor sakatlanıyor hiç sırası değil bu ara
Iyi ki varsiniz hepiniz ,cansiniz
Ya nevoş şimdi kafam karışır bak ailecek sinovac olmustuk, hepimiz yakalaninca biontechi denemeye karar verdimHayırlısı
Canım benim allah razı olsun, evet kacarken doluya tutulduk tüm sülaleme dua et lütfenCanıımm covid mi yoksa, koku almıyorum demişsin de geçmiş olsun
Nasılll nasıll gidiyor sakatlanıyor hiç sırası değil bu ara
Dene bakalım nasıl olacakYa nevoş şimdi kafam karışır bak ailecek sinovac olmustuk, hepimiz yakalaninca biontechi denemeye karar verdim
Oldum iki tane sinovac ciceemAşı olmadinmi
Nevoş yaaaaa seni yerim bak iyi olur inşDene bakalım nasıl olacak