Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler canım bende kalkayim da biraz daha toparlayayimBende çıkayım çok yoruldum oturamıyorum hayırlı geceler
Kolay gelsinHayırlı geceler canım bende kalkayim da biraz daha toparlayayim
Sağol canımKolay gelsin
Matematik çözüyorum beynim error
Ben seni severim canım benim TC nodan kastım bana davetiye sordu anamın babamın adına kadar yazıyorYa sen nana değil başkalarına değer ver sonra minik kimki de, ben olsam şimdiye tc noyu bile vermiştim
Kirmizi pabuc eşi ameliyat mı oldu?Ondan mı ortalarda yok?
Bu salı miydi Kirmizi pabuc canim
Salı demişti evet geçmiş olsun inşallah kolay atlatmistir şifa diliyorum Kirmizi pabuc
Teşekkür ederim evet dün oldu zor geçti hala toparlanamadı inşallah toparlayabilirKirmizi pabuc canım çok geçmiş olsun Yeni haberim oldu benim iyisinizdir inşallah
İnşallah canım Allah şifa versinTeşekkür ederim evet dün oldu zor geçti hala toparlanamadı inşallah toparlayabilir
Amin sağol canımİnşallah canım Allah şifa versin
Toparlar canım kolay değil biraz zaman alır Allah hiç gormemise döndürsun inşallahTeşekkür ederim evet dün oldu zor geçti hala toparlanamadı inşallah toparlayabilir
Hiç dikkat etmemisim senin adın bile yok aklımda vallab12 düşük malum hemen unutuyorum balık gibiBen seni severim canım benim TC nodan kastım bana davetiye sordu anamın babamın adına kadar yazıyor
Gel beraber aşırınBenim bile tırmanasım geldi
Senden güzel şeyler bekliyoruzHayırlı olsun yeni kategori umarım almışımdır yemeği
Biz seni böyle seviyoruz böyle tanıdıkYok resim olarak sormadım karakter olarak size yansıyan:)
Yani biraz gizem iyidir:)Adım dışında sitede olan her şeyi zaten biliyorsunuz:)Onuda soranlara zaten söylüyorum