- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tez zamanda toparlar inşAllahTeşekkür ederim evet dün oldu zor geçti hala toparlanamadı inşallah toparlayabilir
Günaydınlarr
Gunaydinn❤
Günaydın canısılarrrr
Napıyon canısı❤❤Günaydın ❤❤
Hiç boş oturuyorum kuzum sen ne yapıyorsunNapıyon canısı
Bende bekliyom biri gelip kahvaltı sofrasını kaldırırmı diyeHiç boş oturuyorum kuzum sen ne yapıyorsun
Seni tembel seni, ben bir tabak içeriden de yerim sonra hemen topluyorumBende bekliyom biri gelip kahvaltı sofrasını kaldırırmı diye
Hıııı baksennnn kız valla Yoruldum bee gülme kışlık hazırlıkları yordu beniiim accık tembellik hakkımSeni tembel seni, ben bir tabak içeriden de yerim sonra hemen topluyorum
Bende kış kahvaltılık hazırlayacağım domatesleri yıkadım bıraktım biber alcam yapacağım, ammaaaaa kahvaltı tabağımı kaldırdımHıııı baksennnn kız valla Yoruldum bee gülme kışlık hazırlıkları yordu beniiim accık tembellik hakkım
Hay seniiiii bitane tabak gözüme sokuyor neyedin çok merak ettimBende kış kahvaltılık hazırlayacağım domatesleri yıkadım bıraktım biber alcam yapacağım, ammaaaaa kahvaltı tabağımı kaldırdım
Domates, salatalık, zeytin, yumurta ve peynirli tost ve evet tabağımı kaldırdımHay seniiiii bitane tabak gözüme sokuyor neyedin çok merak ettim
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallahTeşekkür ederim evet dün oldu zor geçti hala toparlanamadı inşallah toparlayabilir
Diyete devammıDomates, salatalık, zeytin, yumurta ve peynirli tost ve evet tabağımı kaldırdım
Kirmizi pabuc canim şimdi gordumallah şifa versin cabuk iyleşir inşllahTeşekkür ederim evet dün oldu zor geçti hala toparlanamadı inşallah toparlayabilir
Evet azıcık yedim onu geri vermem lazımDiyete devammı
Hayırlı yollar olsun inşAllahKizlar merhaba
biz yarin yola cikacaktik ama dun aksam bu gun cikmaya karar verdik bir saat sonra cikiyoruz insallah
Benim verecek kilom neyim yohhEvet azıcık yedim onu geri vermem lazım