- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Nereye kuzu kızKizlar merhaba
biz yarin yola cikacaktik ama dun aksam bu gun cikmaya karar verdik bir saat sonra cikiyoruz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye kuzu kızKizlar merhaba
biz yarin yola cikacaktik ama dun aksam bu gun cikmaya karar verdik bir saat sonra cikiyoruz insallah
İnşaallah canımTeşekkür ederim evet dün oldu zor geçti hala toparlanamadı inşallah toparlayabilir
İyi yolculuklar iyi tatiller canımKizlar merhaba
Hayırlı yolculuklar canımKizlar merhaba
Hayırlı yolculuklar canımKizlar merhaba
Nereye kuzu kız
İyi yolculuklar canım su gibi gidip gelinKizlar merhaba
Dile bak dileee sanada
Gel sarilak hadiDile bak dileee sanada
Kurban olduğum sarılalımmmmGel sarilak hadi
168 boyunda 64 kiloyum şuan başat 60 olmakBenim verecek kilom neyim yohh
Nutellam benimKurban olduğum sarılalımmmm
Bende bir 53 olsam168 boyunda 64 kiloyum şuan başat 60 olmak
Aman kuzu dikkat et kız sersem sersem dolanma evde kokudan. Kolay gelsin kocaman kocaman valla kadayıfım benimmmNutellam benim
Boya kokusundan kafam bı tuhaf oldu
Kacayim bazanin altından çıkan oyuncakları supurecegim
Ne ararsan var mübarek
Dış macununu birde koltuk temizlemek.icin bir ürün aldım çok iyi çıkarıyor lekeleri birde yeşil kremini kullanıyorum ağrılar için iyi geliyor.hanımlar burası yeri değil biliyorum ama ersağ ürünlerini kullandınız mı hiç? özellikle bulaşık makinesi deterjanını?
Sağolasin kuzumAman kuzu dikkat et kız sersem sersem dolanma evde kokudan. Kolay gelsin kocaman kocaman valla kadayıfım benimmm
ben de bir kaç ürününü almak istiyorum ama tereddütteyim genel temizlik ürününü de kullandın mı? bulaşık için olanını kullanınca görüşünü bildirir misin?Dış macununu birde koltuk temizlemek.icin bir ürün aldım çok iyi çıkarıyor lekeleri birde yeşil kremini kullanıyorum ağrılar için iyi geliyor.
Bende bulaşığı yeni sordum bende yeni deneyeceğim canım onu☺
Sende sağolasın balküpümSağolasin kuzum
Bak bak boyu soylemiyeaaahBende bir 53 olsam