- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Cook güzel olmus eline saglik canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllarca kullanırsınDaha iyi olur senden hatıra kalır bana♥
Zaten bunu yollanan için araba gerek gene bir buçuk saat aranız var ☺
Maketi kargo ile yollayabilirsin ama
Sagol abla sen nasilsinKolay gelsin canım
Her doğum günümde çıkartır uflerimYıllarca kullanırsın
İyiyim canım sağolSagol abla sen nasilsin
Eşin ,çocuklar bütün yıl kullanılırHer doğum günümde çıkartır uflerim
Bak iyi fikir oldu heEşin ,çocuklar bütün yıl kullanılır
Pasta sevgililer günü içinde uygunBak iyi fikir oldu he
Çok amaçlı pastaPasta sevgililer günü içinde uygun
Bana odun şeklinde yapsın yollasın en yakın eşimin doğum günüÇok amaçlı pasta
aynen maket gelir de pastanın gönderimi Nasıl oluyor bilmiyormDaha iyi olur senden hatıra kalır bana♥
Zaten bunu yollaman için araba gerek gene bir buçuk saat aramiz var ☺
Maketi kargo ile yollayabilirsin ama
Bu işini görürse yollayayim ortası delik popkek koyarsın bir tane üstünede mumBana odun şeklinde yapsın yollasın en yakın eşimin doğum günü
Çok teşekkür ederim zipzipimCook güzel olmus eline saglik canım
Süper olurBu işini görürse yollayayim ortası delik popkek koyarsın bir tane üstünede mum
Yok canım olmaz bizim gelip almamiz lazım.ancaaynen maket gelir de pastanın gönderimi Nasıl oluyor bilmiyorm ❤
Yakında şehir geneline ve şehir dışına da açılırsın inşAllahaynen maket gelir de pastanın gönderimi Nasıl oluyor bilmiyorm ❤
İçinde çiçek vardı eşim yollamisti bak şimdi acaba o da bana mı mesaj vermeye calismisti hiç aklıma gelmemişti o anSüper olur
Eyvahhhhİçinde çiçek vardı eşim yollamisti bak şimdi acaba o da bana mı mesaj vermeye calismisti hiç aklıma gelmemişti o an
evet doğru söylüyorsun kargolara güven olmaz parçapinçik ederler gelene kadar arabam olsa atlar getirirdim servisçilik filan bu ara girişimcilik ruhu sardı zatenYok canım olmaz bizim gelip almamiz lazım.anca ☺
Teşekkür ederim gönlü güzelim yapmış kadar mutlu ettin zaten
Zaten bana biraz odunsun derler etraftakiler sevgimi biraz içte yasiyorum çünküEyvahhhh