• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
:KK74: evet doğru söylüyorsun kargolara güven olmaz parçapinçik ederler gelene kadar 🤦🏼‍♀️😂 arabam olsa atlar getirirdim servisçilik filan bu ara girişimcilik ruhu sardı zaten 🤦🏼‍♀️
İnşallah dağıtım yaptirdigin günlerde gelir kuzum yavaş yavaş olur herşey .
Recep İvedik gibi yarışı yenmiş getirirler:KK70::KK70:

:KK70: ay evet ya çok komikti o sahne 😂
Promosyonunu yedim diyor birde :KK70: :KK70:
Bende pismaniyeyi çok severim iki tane aldım birgün izmitten ablama biri bana yolda gelene kadar önce kendininkini yedim sonra ablaminkini:KK70::KK70::KK70:
Dedim pişmaniye almıştım.ama dayanamadım yedim kusura bakma:KK70::KK70:

Zaten bana biraz odunsun derler etraftakiler :KK70: :KK70: sevgimi biraz içte yasiyorum çünkü ☺
Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun ☺️ Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı :D:36:

Bende pismaniyeyi çok severim iki tane aldım birgün izmitten ablama biri bana yolda gelene kadar önce kendininkini yedim sonra ablaminkini:KK70::KK70::KK70:
Bende çok severim olsa bende öyle yapardım:70:

:D yaa kukrim Allah ta seni güldürsün emi :D

Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun ☺ Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı :KK70::KK36:
Bende hemen almam içime iyice incelerim .Sevince çok içime sokarım hatta tepelere çıkartırım:)
Ama kızdım mı çabukta silerim:)Tersim pistir:70:

Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun ☺ Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı :KK70::KK36:
Çok teşekkür ederim canım 😘💕 sende öylesin.
Bende utanıyorum aslında ondan öyle geliyor insanlara herhalde .
Kolay isinamam ama sevdim mi tam severim çiçek Abbas'a bagladim :KK70:

Bende hemen almam içime iyice incelerim .Sevince çok içime sokarım hatta tepelere çıkartırım:)
Ama kızdım mı çabukta silerim:)Tersim pistir:KK70:
Aynen doğrusunu yapıyoruz bence ☺️
Çok teşekkür ederim canım 😘💕 sende öylesin.
Bende utanıyorum aslında ondan öyle geliyor insanlara herhalde .
Kolay isinamam ama sevdim mi tam severim çiçek Abbas'a bagladim :KK70:
:D
İyi geceler hanımlar ben uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi. :36:

Back