Bende çok mucuk mucuk sevmiyorum:)Zaten bana biraz odunsun derler etraftakiler sevgimi biraz içte yasiyorum çünkü ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok mucuk mucuk sevmiyorum:)Zaten bana biraz odunsun derler etraftakiler sevgimi biraz içte yasiyorum çünkü ☺
İnşallah dağıtım yaptirdigin günlerde gelir kuzum yavaş yavaş olur herşey .evet doğru söylüyorsun kargolara güven olmaz parçapinçik ederler gelene kadar arabam olsa atlar getirirdim servisçilik filan bu ara girişimcilik ruhu sardı zaten
inşallah canımYakında şehir geneline ve şehir dışına da açılırsın inşAllah
Aynısını yazıyordum sildimBende çok mucuk mucuk sevmiyorum:)
ay evet ya çok komikti o sahneİnşallah dağıtım yaptirdigin günlerde gelir kuzum yavaş yavaş olur herşey .
Recep İvedik gibi yarışı yenmiş getirirler
Aynen canımAynısını yazıyordum sildim
Sen benim ruh kardeşimsin kesin
Promosyonunu yedim diyor birdeay evet ya çok komikti o sahne
Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanıZaten bana biraz odunsun derler etraftakiler sevgimi biraz içte yasiyorum çünkü ☺
Bende çok severim olsa bende öyle yapardımPromosyonunu yedim diyor birde
Bende pismaniyeyi çok severim iki tane aldım birgün izmitten ablama biri bana yolda gelene kadar önce kendininkini yedim sonra ablaminkini
Dedim pişmaniye almıştım.ama dayanamadım yedim kusura bakma
yaa kukrim Allah ta seni güldürsün emiPromosyonunu yedim diyor birde
Bende pismaniyeyi çok severim iki tane aldım birgün izmitten ablama biri bana yolda gelene kadar önce kendininkini yedim sonra ablaminkini
Dedim pişmaniye almıştım.ama dayanamadım yedim kusura bakma
Bende hemen almam içime iyice incelerim .Sevince çok içime sokarım hatta tepelere çıkartırım:)Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun ☺ Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı
Çok teşekkür ederim canım sende öylesin.Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun ☺ Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı
Pişmaniye dayanamıyorum napayimyaa kukrim Allah ta seni güldürsün emi
Bende çok severim olsa bende öyle yapardım
Aynen doğrusunu yapıyoruz benceBende hemen almam içime iyice incelerim .Sevince çok içime sokarım hatta tepelere çıkartırım:)
Ama kızdım mı çabukta silerim:)Tersim pistir
Çok teşekkür ederim canım sende öylesin.
Bende utanıyorum aslında ondan öyle geliyor insanlara herhalde .
Kolay isinamam ama sevdim mi tam severim çiçek Abbas'a bagladim
Hayırlı geceler canımAynen doğrusunu yapıyoruz bence ☺
İyi geceler hanımlar ben uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi.
İyi geceler canımAynen doğrusunu yapıyoruz bence ☺
İyi geceler hanımlar ben uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi.
Evet canım çok teşekkür ederimBunu sen mi yaptın. Çok güzel olmuş canım. Ellerine emeğine sağlık
Rica ederim canımEvet canım çok teşekkür ederim