Tamam o işte bendeNasıl tanıyor beniEvet canım yapacan mi Nevreste herkesten para toplar yaptırır öyle bedavaya olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o işte bendeNasıl tanıyor beniEvet canım yapacan mi Nevreste herkesten para toplar yaptırır öyle bedavaya olmaz
Yaparım tabi kız ne olacak Son yaptığım aşk pastasından yapayım sana kalpli kırmızılı neyimEvet canım yapacan mi Nevreste herkesten para toplar yaptırır öyle bedavaya olmaz
Sağol canım Allah razı olsunHm yine var biraz canım arası hergün git gel sana da zor olacak inşallah kendileri gibi bahtları da güzel olsun kızçelerin
O işi nevos üstlendi ama
Ben kahvemi içmiştim koltukta uyuyabilir miyim uykum açılmasın
He iyi bari kankacim sevindim o kadar olacak ameliyat sonuçta Allah beterinden korusun .Biraz zor gecmis ama cok sukur atlatmıs ameliyati canim
Tabiside taniyorumTamam o işte bendeNasıl tanıyor beni
Bende çok incelerim sinir olabilirsinizKusuruma bakmayın, benim temizlikten kimseye hayır gelmez
Aynen abla sen araba kullanabiliyorsun o zaman ne güzelSağol canım Allah razı olsun
Aynen yürüyerek olmaz mutlaka ben götüreceğim :)Arada eşim veya otobüsle falan:)
Ama çok yorulmasınlar diye genelde ben gidip gelirim:)
Oy canım benim sağolasın Hani bakayım pastaya heyecanlandimYaparım tabi kız ne olacak ☺ Son yaptığım aşk pastasından yapayım sana kalpli kırmızılı neyim ❤❤
Oy canım benim sağolasın Hani bakayım pastaya heyecanlandim
Evet canım kullanıyorum :)Aynen abla sen araba kullanabiliyorsun o zaman ne güzel
Iyiyim kankacim sen nasilsinHe iyi bari kankacim sevindim o kadar olacak ameliyat sonuçta Allah beterinden korusun .
Sen nasılsin
Kolay gelsin kankacim bende iyiyim işlerle uğraşıyorumIyiyim kankacim sen nasilsin
Takim fazlasiyla yogun buraya cok gelemiyorum
Vitrine koymalık olursa maket yapayım küflenir sonraBen bunu yemeğe kıyamam vitrine koysam olur mu
Sagol kankacim sanada kolay gelsinKolay gelsin kankacim bende iyiyim işlerle uğraşıyorum
Daha iyi olur senden hatıra kalır bana♥Vitrine koymalık olursa maket yapayım küflenir sonra
Teşekkür ederim canımSagol kankacim sanada kolay gelsin
Kolay gelsin canımSagol kankacim sanada kolay gelsin