- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Amin inşallah çok sağol canım daha güzelleri sizlerin evinde olsun inşallahİyi bari canım çok çektin banyo tadilatından güle güle sorunsuz kullanmak nasip olsun ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çok sağol canım daha güzelleri sizlerin evinde olsun inşallahİyi bari canım çok çektin banyo tadilatından güle güle sorunsuz kullanmak nasip olsun ☺
Çok güzel canım sen daha güzelini yaparsınHele Kasım’a yapacağım pastada baya işi kapmış olurum büyük bi deneyim olacak benim için Eki Görüntüle 2304128 bundan yapacağım alnımın akıyla çıkarım inşallah
Canım ekimin 10 nunda da benim doğum günüm burdan herkese tekrar hatirlatayimİyiyim ve çok heyecanlıyım abla maşallah son yaptığım iki pastadan sonra 3 sipariş daha aldım yakın zaman da değil ama Ekim Kasım baya dolu geçecek gibi hele Kasım’ın 2 sine yapacağım pasta 50-60 kişilik filan çok şükür Allah razı olsun hepinizden çok dua ettiniz bana ❤
İNşallah ablacım Sen nasılsın okul maratonu başlıyor haftaya değil miÇok güzel canım sen daha güzelini yaparsın
İyiyim canım sağolİNşallah ablacım Sen nasılsın okul maratonu başlıyor haftaya değil mi
İstediğin pasta olsun canım yapar yollarım ben sanaCanım ekimin 10 nunda da benim doğum günüm burdan herkese tekrar hatirlatayim
Bu hafta diyordu:)Bu salı miydi Kirmizi pabuc canim
Yaparsın valla canım benim Allah razı olsun.Rabbim sana hayırlı işler göndersin onlara yap inşallah.İstediğin pasta olsun canım yapar yollarım ben sana
Hayırlısı inşallah kolay alışırlar uzak mı yeni okulİyiyim canım sağol
Evet haftaya başlıyoruz bakalım nasıl olacak:)Bu yıl kızları da ben götürüp getireceğim:)
Yok canım yakın 2.5 km falan:)Hayırlısı inşallah kolay alışırlar uzak mı yeni okul
Ameliyati bugundu abla bugun hastanede kalacaklarmisKirmizi pabuc eşi ameliyat mı oldu?Ondan mı ortalarda yok?
Tamam canım çok sağolAmeliyati bugundu abla bugun hastanede kalacaklarmis
Yakındık biz zaten canım yanlış hatırlamıyorsam. Amiiiin senden de razı olsun O kdar içten etmişsiniz ki bak işlerim açıldı şükürYaparsın valla canım benim Allah razı olsun.Rabbim sana hayırlı işler göndersin onlara yap inşallah.
Salı demişti evet geçmiş olsun inşallah kolay atlatmistir şifa diliyorum Kirmizi pabucAmeliyati bugundu abla bugun hastanede kalacaklarmis
Evet canım yapacan mi Nevreste herkesten para toplar yaptırır öyle bedavaya olmazYakındık biz zaten canım yanlış hatırlamıyorsam. Amiiiin senden de razı olsun O kdar içten etmişsiniz ki bak işlerim açıldı şükür
Hm yine var biraz canım arası hergün git gel sana da zor olacak inşallah kendileri gibi bahtları da güzel olsun kızçelerinYok canım yakın 2.5 km falan:)
Biraz zor gecmis ama cok sukur atlatmıs ameliyati canimSalı demişti evet geçmiş olsun inşallah kolay atlatmistir şifa diliyorum Kirmizi pabuc