- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
İyi akşamlar canımİyi akşamlar canlar ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar canımİyi akşamlar canlar ❤
Ooo süper en sevdiğimTmm sen işleri bizi organize edrsin
Ondan dedim senin işinOoo süper en sevdiğim
Cidden bu hafta çok yoruldum oysa son haftaydı:)Ondan dedim senin işin
Nasılsınız canım bitti mi banyoİyi akşamlar canım
İyi akşamlar canım nasılsın pastacı güzeliİyi akşamlar canlar ❤
Ben napayım he benCidden bu hafta çok yoruldum oysa son haftaydı:)
Ne güzel geç yatıp geç kalkacaktım:)Bu hafta 3 kez 7 de kalktım:)Uykusuzluktan yorgunum
Senin bebeler küçük zaten ben büyüttüm hala erken kalkıyorumBen napayım he ben
Yok kahve yaptım uykumuz açılsın diye, hiç temizlikten kadar miyim? Ben hanımların başını beklerim kaytarmasınlar diye
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın.bitti bugün yarın sabah badana başlayacak en son da temizlik artıkNasılsınız canım bitti mi banyo ☺
O işi nevos üstlendi amaYok kahve yaptım uykumuz açılsın diye, hiç temizlikten kadar miyim? Ben hanımların başını beklerim kaytarmasınlar diye
Ben kahvemi içmiştim koltukta uyuyabilir miyim uykum açılmasınYok kahve yaptım uykumuz açılsın diye, hiç temizlikten kadar miyim? Ben hanımların başını beklerim kaytarmasınlar diye
İyiyim ve çok heyecanlıyım abla maşallah son yaptığım iki pastadan sonra 3 sipariş daha aldım yakın zaman da değil ama Ekim Kasım baya dolu geçecek gibi hele Kasım’ın 2 sine yapacağım pasta 50-60 kişilik filan çok şükür Allah razı olsun hepinizden çok dua ettiniz banaİyi akşamlar canım nasılsın pastacı güzeli
Maşaallah canım çok şükür zamanla daha profesyonel olacaksın ve yetişemiyeceksinİyiyim ve çok heyecanlıyım abla maşallah son yaptığım iki pastadan sonra 3 sipariş daha aldım yakın zaman da değil ama Ekim Kasım baya dolu geçecek gibi hele Kasım’ın 2 sine yapacağım pasta 50-60 kişilik filan çok şükür Allah razı olsun hepinizden çok dua ettiniz bana ❤
İyi bari canım çok çektin banyo tadilatından güle güle sorunsuz kullanmak nasip olsunİyiyim canım çok şükür sen nasılsın.bitti bugün yarın sabah badana başlayacak en son da temizlik artık☺