• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Uyudunuz mu beya kalkın gelin beraber temizlik yapak cayda demlerim size :KK8:

Kahve var uyku açar, sabaha kadar uyumaz bitiririz :D
IMG-20190903-WA0006.jpg

İyi akşamlar canım nasılsın pastacı güzeli :KK200:
İyiyim ve çok heyecanlıyım abla maşallah 🧿 son yaptığım iki pastadan sonra 3 sipariş daha aldım yakın zaman da değil ama Ekim Kasım baya dolu geçecek gibi hele Kasım’ın 2 sine yapacağım pasta 50-60 kişilik filan 😱 çok şükür Allah razı olsun hepinizden çok dua ettiniz bana ❤️

İyiyim ve çok heyecanlıyım abla maşallah 🧿 son yaptığım iki pastadan sonra 3 sipariş daha aldım yakın zaman da değil ama Ekim Kasım baya dolu geçecek gibi hele Kasım’ın 2 sine yapacağım pasta 50-60 kişilik filan 😱 çok şükür Allah razı olsun hepinizden çok dua ettiniz bana ❤
Maşaallah canım çok şükür zamanla daha profesyonel olacaksın ve yetişemiyeceksin:60:
Çok iyi gidiyorsun son yaptıkların cidden çok güzel:KK200:

Maşaallah canım çok şükür zamanla daha profesyonel olacaksın ve yetişemiyeceksin:KK60:
Çok iyi gidiyorsun son yaptıkların cidden çok güzel:KK200:
Hele Kasım’a yapacağım pastada baya işi kapmış olurum büyük bi deneyim olacak benim için 346DBB5A-004B-4110-92F1-42BF8E308DA3.jpeg bundan yapacağım alnımın akıyla çıkarım inşallah 🤲🏻

Back