Az önce bir tane daha vermiş olabilirimYoldan geçeni yarışmaya cevirirsen tarifsiz kalırsın işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce bir tane daha vermiş olabilirimYoldan geçeni yarışmaya cevirirsen tarifsiz kalırsın işte
Geçmiş olsun ablamSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallahSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
Maşallah23 olabilir
Bu yaşa kadar bu kadar şiddetlisini görmemiştimAblamda aynısını dedi, korkmuş eşi işe gidince yatamamış bir daha
G3cmis olsun,Allah şifa versinSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
Çocuk tabağı görünce masaya tırmandıCanfeb senin bebe ne güzel aşırıyor öyle
Bende bu sıra çok dinliyorum:)Hastasıyız biz bunun ailece
Nasılsın canım
Çok yemek yedim sistim bütün gün yemedim ya
Oy epey yoğun geçmiş seninde gününBende bu sıra çok dinliyorum:)
İyidir canım sabah erken kalktık:)
Birlikte tayin beklediğimiz arkadaşımız bugün gidiyordu.Gittik onları yolladık bayağı zor geldi:)Onların gitmesi bizim arkada kalmamız zor geldi:)
Sonra geldik çocukları havuza götürelim dedik akşam geldik yemek vs saatler geçti:)Ama çok yorulmuşum:)
Afiyet bal şeker olsun:)
Niye yemedin bütün gün:)
Ellerine sağlık canım sen bu sıra bayağı kilo vermişsindirAman dikkat et:)Oy epey yoğun geçmiş seninde günün ☺
Dışarda işler hallettim evde de duvar ünitesini soktum parçaların aşağıya tasidim bir de tek başıma
Fırsat olmadı yemeğe
Anca oturdum kalkıp biraz toparlayacagim ortalığı banyo tuvalet bitti
Sabah badanaci gelecek inşallah.