evet kimseye ulaşamadım ilk deneme de eşime ulaştım alt komsuma bile ulasamazkrn esime ulaşabilmek de ayrı bir tuhaf oldu :/ ordaki hatlar da boş heralde
Banada sanki yarim dakika gibi geldi çok şiddetliydi bir türlü gitmedi, 24 saat önce yine deprem olmuştu, 3 saat öncesi de olmuştu rabbim sonumuzu hayır etsin, telefonda sebekelerde sıkıntı var, annemlerde çok korkmuş
ayy inşallah canım yaa yarına siparişim vardı ona hazırlanıyordum Allah nasip ederse eve çıkarsak yapacağım inşallah herşeyi hazırdı kreması filan umarım deprem devam etmez de normal hayatımıza geri döneriz
evet kimseye ulaşamadım ilk deneme de eşime ulaştım alt komsuma bile ulasamazkrn esime ulaşabilmek de ayrı bir tuhaf oldu :/ ordaki hatlar da boş heralde
yok canım aracımız maalesef sokaktayız hala artçılar devam ediyormuş
internet dışı ulaşamadık kimseye bizde Allah korusun beterinden
ayy inşallah canım yaa ❤ yarına siparişim vardı ona hazırlanıyordum Allah nasip ederse eve çıkarsak yapacağım inşallah herşeyi hazırdı kreması filan umarım deprem devam etmez de normal hayatımıza geri döneriz
Kızlar anca girdik eve çok fena idi kızımda okulda idi nasıl çıktım gittim herkes yoollarda ana baba günü okulun onu çok kalabalikti
Çok siddetliydi Allahım inşallah bir daha bu kadr buyuk olmaz
Kızlar anca girdik eve çok fena idi kızımda okulda idi nasıl çıktım gittim herkes yoollarda ana baba günü okulun onu çok kalabalikti