En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Arıyorum kimsenin telefonuna ulaşılamıyor
evet kimseye ulaşamadım ilk deneme de eşime ulaştım alt komsuma bile ulasamazkrn esime ulaşabilmek de ayrı bir tuhaf oldu :/ ordaki hatlar da boş heralde

Allah beterinden korusun. İnşallah tekrarlamaz. Aracınız flan varsa acık bir alanda içinde kalırsınız
İnsan eve de giremez şimdi
yok canım aracımız maalesef sokaktayız hala artçılar devam ediyormuş
internet dışı ulaşamadık kimseye bizde Allah korusun beterinden
gurtmingotam

Seni rüyamda gördüm canım...
Türkiye çapında ünlü bir pastacı olmuştun...
Senden kurabiye pasta sipariş ediyordum
ayy inşallah canım yaa yarına siparişim vardı ona hazırlanıyordum Allah nasip ederse eve çıkarsak yapacağım inşallah herşeyi hazırdı kreması filan umarım deprem devam etmez de normal hayatımıza geri döneriz

evet kimseye ulaşamadım ilk deneme de eşime ulaştım alt komsuma bile ulasamazkrn esime ulaşabilmek de ayrı bir tuhaf oldu :/ ordaki hatlar da boş heralde
Bende kardeşlerime ulaşamadım. Annemden haber aldım, o memlekette.

İnşallah canım

Kızlar anca girdik eve çok fena idi kızımda okulda idi nasıl çıktım gittim herkes yoollarda ana baba günü okulun onu çok kalabalikti
Çok siddetliydi Allahım inşallah bir daha bu kadr buyuk olmaz

Kızlar anca girdik eve çok fena idi kızımda okulda idi nasıl çıktım gittim herkes yoollarda ana baba günü okulun onu çok kalabalikti
Rabbim tekrar yaşatmasın, çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun nasıl korkmistur cocuklar ya ben bizimkilere sordum hissetmemişler okulda Şükür

canim allah korusun canim iysinz sukurler olsun allah bi daha yasatmasin

Telefonla iletişim kurabiliyor musunuz ablama ve Tekirdağ da okuyan yeğenime ulaşamıyorum
Hayır canım hala yok benim hat turkcel çekiyor ama ben watsaptan ulasabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…