- 24 Eylül 2018
- 98.379
- 294.783
- 698
İyi akşamlarİyi akşamlar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlarİyi akşamlar :))
İnsan ulaşana kadar rahat edemiyor bir türlü :/Bende kardeşlerime ulaşamadım. Annemden haber aldım, o memlekette.
Amin kuzum,geçmiş olsunCanım benim sağol amin inşallah tekrarı olmaz
Amiinn canım.sen nassin kuzum orda da mı hissedildiAmin kuzum,geçmiş olsun ♥
iyiyiz canım benim eve girdik bizde artık Allah emanetiz çantamız kapıda bebek arabası aşağıda bıraktık otoparkta olur da bşy olursa hemen çıkarız diyegurtmingotam nasilsin canım
Türk Telekom da sorun varmış galiba yoksa ulaşım sağladık herkesle onun dışında watsaptan iletişim sağlayabiliyoruzTelefonla iletişim kurabiliyor musunuz ablama ve Tekirdağ da okuyan yeğenime ulaşamıyorum
Hissedilmez mi,aklım gitti. Uzanıyordum bir deAmiinn canım.sen nassin kuzum orda da mı hissedildi
Aynen canım bende hazırladım gerek kalmaz inşallah .bizde altı gibi girdik eve.bir iki haftaolabilir diyorlar.Allah beterinden korusun ne diyelim.iyiyiz canım benim eve girdik bizde artık Allah emanetiz çantamız kapıda bebek arabası aşağıda bıraktık otoparkta olur da bşy olursa hemen çıkarız diye
Ben ayaktaydim fena vurdu alttan kuvvetli durdu sandım odaya gittim çocukların yanına bir daha gün güm oğlanı küçüğü kaptım kirişin altına durana kadar durunca kostum okula hemen kız okulda idi.Hissedilmez mi,aklım gitti. Uzanıyordum bir de
Çok fenaydı, kaçmam gerekse kaçamam da biliyorsun bacağımı Bu kadarla geçmiş olur inşallah canımBen ayaktaydim fena vurdu alttan kuvvetli durdu sandım odaya gittim çocukların yanına bir daha gün güm oğlanı küçüğü kaptım kirişin altına durana kadar durunca kostum okula hemen kız okulda idi.
Kuzum benim amin inşallah Allaha emanetiz hepimiz merhamet etsin bize inşallah.Çok fenaydı, kaçmam gerekse kaçamam da biliyorsun bacağımı Bu kadarla geçmiş olur inşallah canım
Amin bitanemKuzum benim amin inşallah Allaha emanetiz hepimiz merhamet etsin bize inşallah.
Amin canımRabbim beterinden korusun kızlar herkeze geçmiş olsun çok dikkat edin.
Telefon buradada yok
Hayır canım hala yok benim hat turkcel çekiyor ama ben watsaptan ulasabildim.
WhatsApp üzerinden ulaştım. Türktelekom kullanıyorum malesef. Şükür iyilermiş. Tekirdağ da baya sarsılmış. Tv falan düşüyormuş az daha :/iyiyiz canım benim eve girdik bizde artık Allah emanetiz çantamız kapıda bebek arabası aşağıda bıraktık otoparkta olur da bşy olursa hemen çıkarız diye
Türk Telekom da sorun varmış galiba yoksa ulaşım sağladık herkesle onun dışında watsaptan iletişim sağlayabiliyoruz
Kuzum acil durum çantası yaptınız mı? Ben bugün tamamladım, 12 li pet şişe de suda yedekledim dünya hali ne olacağı belli olmazÇok fenaydı, kaçmam gerekse kaçamam da biliyorsun bacağımı Bu kadarla geçmiş olur inşallah canım
İyiki watsap varmış gerçekten.benimde Türk Telekom hala şebeke yok.WhatsApp üzerinden ulaştım. Türktelekom kullanıyorum malesef. Şükür iyilermiş. Tekirdağ da baya sarsılmış. Tv falan düşüyormuş az daha :/
Dikkatli olun, daha büyüğü de olabilir diyorlar ki inşallah olmaz. Allah beterinden korusun
Yok kuzum yapmadık bir şey,ihmal işte :/İyi yapmışsın,inşallah ihtiyaç olmaz yine de.Kuzum acil durum çantası yaptınız mı? Ben bugün tamamladım, 12 li pet şişe de suda yedekledim dünya hali ne olacağı belli olmaz
InsAllah olmaz, ama her zaman hazır olmalıyızYok kuzum yapmadık bir şey,ihmal işte :/İyi yapmışsın,inşallah ihtiyaç olmaz yine de.
Tabii,yine hatırlattı kendini işteInsAllah olmaz, ama her zaman hazır olmalıyız
Amin canım belli olmaz uzmanlar Salı günü korkulacak bşy yok diyorlardı Bu gün fena sallandık 81 tane artçı olmuş ya Allah sonumuzu hayır etsinAynen canım bende hazırladım gerek kalmaz inşallah .bizde altı gibi girdik eve.bir iki haftaolabilir diyorlar.Allah beterinden korusun ne diyelim.