En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Görüştüm çocukları alıp parka çıkmış
Çok korkmuşlar
Allah korusun hala devam ediyor arada 4.5 yine oldu. Avcılar’da minare devrilmiş burda da eski evlerin bacaları filan devrilmiş çok fena bu sefer Allah korusun beterinden rabbim

Çok sallanmadik ama hissedildi benim avize oynadı yani biraz o kadar etkiliydi komşular anlamadı da bak dedim avize de sallanıyor o zaman anladılar ://

Çok sağol canım siz daha yakinsink bizden
Bizi fena vurdu minikom,basim dönüyor hala

Evet canım ya bitmek bilmedi gece yakalanmadık hamd olsun soğukta ayazda yine garantimiz Yok tabi
Allah beterinden korusun. İnşallah tekrarlamaz. Aracınız flan varsa acık bir alanda içinde kalırsınız
İnsan eve de giremez şimdi

Allah korusun hala devam ediyor arada 4.5 yine oldu. Avcılar’da minare devrilmiş burda da eski evlerin bacaları filan devrilmiş çok fena bu sefer Allah korusun beterinden rabbim
Bitmek bilmedi 15 saniye filan ama sanki dakikalar geçti

Banada sanki yarim dakika gibi geldi çok şiddetliydi bir türlü gitmedi, 24 saat önce yine deprem olmuştu, 3 saat öncesi de olmuştu rabbim sonumuzu hayır etsin, telefonda sebekelerde sıkıntı var, annemlerde çok korkmuş

cok geçmiş olsun balımya Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…