- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Aynen kuzum.aminAmin canım belli olmaz uzmanlar Salı günü korkulacak bşy yok diyorlardı Bu gün fena sallandık 81 tane artçı olmuş ya Allah sonumuzu hayır etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum.aminAmin canım belli olmaz uzmanlar Salı günü korkulacak bşy yok diyorlardı Bu gün fena sallandık 81 tane artçı olmuş ya Allah sonumuzu hayır etsin
Öyle kuzum.bununla geçmiş olsun inşallahInsAllah olmaz, ama her zaman hazır olmalıyız
Bizimde yok malesef daha büyük bi deprem olsa nolurdu kim bilirBizim telefonlar hala yok whatsapptan arıyorum konuşmak için
Çok umudum yok nedense kazan de Alinazik e oy vermiş aslında amaCanfeb 7 fark
Her şey değişebilirÇok umudum yok nedense kazan de Alinazik e oy vermiş aslında ama
Tencere takimim ne renk olur acaba
Allah korusun: (Bizimde yok malesef daha büyük bi deprem olsa nolurdu kim bilir
Aminn ablam da arıyor beni oğlumu soruyor napti deprem olunca dedim biz hissetmedikk o nasıl hissetsin aramızda 10 dk var aslında denize yakın diye çok hissetiler sanırımAllah korusun: (
Trt haber de bir profesör bunlar 20 yıldır dedigimiz İstanbul depreminin habercisi, şuan kapı yumruklanıyor sadece dedi. insan bi tuhaf oluyor yaa. Allahım korusunAllah korusun: (
Rabbim bir daha yaşatmasınAminn ablam da arıyor beni oğlumu soruyor napti deprem olunca dedim biz hissetmedikk o nasıl hissetsin aramızda 10 dk var aslında denize yakın diye çok hissetiler sanırım
AminTrt haber de bir profesör bunlar 20 yıldır dedigimiz İstanbul depreminin habercisi, şuan kapı yumruklanıyor sadece dedi. insan bi tuhaf oluyor yaa. Allahım korusun
Amin enerjisini atmıştır inşallah fayRabbim bir daha yaşatmasın
İnşaallahAmin enerjisini atmıştır inşallah fay
Biraz daha azalaydi iyiydiFark azalmış Canfeb
Çok heyecanlıBiraz daha azalaydi iyiydi
Evet hediyemi düşünüyorum gece yatarkenÇok heyecanlı