Görüştüm çocukları alıp parka çıkmış@kukrim27 den haber varmı kızlar
Çok korkmuşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüştüm çocukları alıp parka çıkmış@kukrim27 den haber varmı kızlar
Allah korusun hala devam ediyor arada 4.5 yine oldu. Avcılar’da minare devrilmiş burda da eski evlerin bacaları filan devrilmiş çok fena bu sefer Allah korusun beterinden rabbimGörüştüm çocukları alıp parka çıkmış
Çok korkmuşlar
Bitmek bilmedi 15 saniye filan ama sanki dakikalar geçtiSilivri,5.8 diyorlar. Çok şiddetliydi ama,bitmek bilmedi sanki
Rabbim korusun inşallah daha büyüğü olmaz :/Bitmek bilmedi 15 saniye filan ama sanki dakikalar geçti
Yine oldu şu anda dışarda sallandıkRabbim korusun inşallah daha büyüğü olmaz :/
Nasil 15 saniye bilemedim,bitmek bilmedi canim yaBitmek bilmedi 15 saniye filan ama sanki dakikalar geçti
Saol canımellerine saglik canim mukkemel
Bizi fena vurdu minikom,basim dönüyor halaÇok sallanmadik ama hissedildi benim avize oynadı yani biraz o kadar etkiliydi komşular anlamadı da bak dedim avize de sallanıyor o zaman anladılar ://
Çok sağol canım siz daha yakinsink bizden
Öyledir canım ya ://Bizi fena vurdu minikom,basim dönüyor hala
Çok geçmiş olsun canım. Ablamlar falan kendini dışarı atmış.Bitmek bilmedi 15 saniye filan ama sanki dakikalar geçti
Nasil 15 saniye bilemedim,bitmek bilmedi canim ya
Evet canım ya bitmek bilmedi gece yakalanmadık hamd olsun soğukta ayazda yine garantimiz Yok tabiÇok geçmiş olsun canım. Ablamlar falan kendini dışarı atmış.
Allah beterinden korusun. İnşallah tekrarlamaz. Aracınız flan varsa acık bir alanda içinde kalırsınızEvet canım ya bitmek bilmedi gece yakalanmadık hamd olsun soğukta ayazda yine garantimiz Yok tabi
Allah korusun hala devam ediyor arada 4.5 yine oldu. Avcılar’da minare devrilmiş burda da eski evlerin bacaları filan devrilmiş çok fena bu sefer Allah korusun beterinden rabbim
Bitmek bilmedi 15 saniye filan ama sanki dakikalar geçti
cok geçmiş olsun balımya Rabbim beterinden korusunBanada sanki yarim dakika gibi geldi çok şiddetliydi bir türlü gitmedi, 24 saat önce yine deprem olmuştu, 3 saat öncesi de olmuştu rabbim sonumuzu hayır etsin, telefonda sebekelerde sıkıntı var, annemlerde çok korkmuş
Amin kuzum, rabbim bu günümüzü aratmasincok geçmiş olsun balımya Rabbim beterinden korusun
Amin balım amin çok arttı Allahım felaketinden korusun dikkat edinAmin kuzum, rabbim bu günümüzü aratmasin
Allah yardımcımız olsun canım, daha büyüğü olmasın inşallahEvet canım ya bitmek bilmedi gece yakalanmadık hamd olsun soğukta ayazda yine garantimiz Yok tabi