Allah korusunEvet canim ,İstanbul/Silivri merkez üssü. Ama tüm Marmara hissetti bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusunEvet canim ,İstanbul/Silivri merkez üssü. Ama tüm Marmara hissetti bence.
En güzel fikri verir canım:)Saol canım üstünü yapıcam daha karar vermedim Nevreste çikolata dan taç yapacaktim beyaz çikolata almıştım erimedi düzgün kakaolu ikolata ile yapsammi
Amin bitanem Net bir acayip,hatlar da düşmüyorAllah korusun
Ölü olmasın Allah korusun.Amin bitanem ♥Net bir acayip,hatlar da düşmüyor
Ölü sanırım yok,hasar gören binalar varmış ama. Allah korusunÖlü olmasın Allah korusun.
Olmuştur bazı aksaklıklar.
Yaaa o kadar yaniÖlü sanırım yok,hasar gören binalar varmış ama. Allah korusun
benim Kara kızHangi ağaç
Balıkesir Soma Akhisar olarak bizde hissetikEvet canim ,İstanbul/Silivri merkez üssü. Ama tüm Marmara hissetti bence.
Abla 5.7 :/Yaaa o kadar yani
Yaptım yaptım ah ah yarışma şimdi olacaktıEllerine sağlık canım çok güzel olmuş.
Bence kakaolu kullanma başka şekilde süsle
Pasta renkli olmuş.Kakao boğar
O pasta ordan aşağı düşmesin foto uğrunaYaptım yaptım ah ah yarışma şimdi olacaktı Eki Görüntüle 2539784
Evet şiddetliymiş çok korkmuşlarAbla 5.7 :/
Aynı şeyi düşündüm.O pasta ordan aşağı düşmesin foto uğruna
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.Yaptım yaptım ah ah yarışma şimdi olacaktı Eki Görüntüle 2539784
Size kadar geldi demek Geçmiş olsun size debenim Kara kız
Balıkesir Soma Akhisar olarak bizde hissetik
Komşular konuşuyordu sallanıyoruz dedim dondu kaldı onlarda :/ çok geçmiş olsun herkese
Çok sallanmadik ama hissedildi benim avize oynadı yani biraz o kadar etkiliydi komşular anlamadı da bak dedim avize de sallanıyor o zaman anladılar ://Size kadar geldi demek Geçmiş olsun size de
Eşim de öyle dedi düşmediO pasta ordan aşağı düşmesin foto uğruna
Saol ablaEllerine sağlık çok güzel olmuş.
ellerine saglik canim mukkemelYaptım yaptım ah ah yarışma şimdi olacaktı Eki Görüntüle 2539784