- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
O zaman hic icme kankacimOnu moralim çok bozuk olduğunda yapıyorum kankacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hic icme kankacimOnu moralim çok bozuk olduğunda yapıyorum kankacim
Hayırlı haberler alırsın inşallah kankacimIyiyim kankacim bende dun is görümesi icin gittim haber beklicem artik heyecanlı bir gun gecirdim :))
Hayırlı olsun okulun belki bende ikinci uni mi okusam diyorum sinavsiz hakkimiz varmis :))
Tırsıyorum orti yanımda gelcen mi elimi tutucan mi
Insallah kankacim tesekkur ederimHayırlı haberler alırsın inşallah kankacim
Evet var ekimin 20 sine kadar başvurusu kankacim bir bak bence
Hayırlısı olsun canım inşaallah her şey gönlünce olurInsallah kankacim tesekkur ederim
18 i son diye hatirliyorum kankacim gecen haftalarda bakmistim
Adam 20 si dedi bana yoksa yanlış mı hatırlıyorum bende bir daha bakayım o zaman :)Insallah kankacim tesekkur ederim
18 i son diye hatirliyorum kankacim gecen haftalarda bakmistim
Tesekkur ederim ablaHayırlısı olsun canım inşaallah her şey gönlünce olur
Bende yanlis hatırlıyor olabilirim ama kontrol etmek en guzeli bakip geliyorum :)))Adam 20 si dedi bana yoksa yanlış mı hatırlıyorum bende bir daha bakayım o zaman :)
2. Üniversite icin kayit tarihleri 2eylul _18 ekim yaziyor kankacimAdam 20 si dedi bana yoksa yanlış mı hatırlıyorum bende bir daha bakayım o zaman :)
Tmm kankacim sağolasın iyi oldu bak konuştuğumuz2. Üniversite icin kayit tarihleri 2eylul _18 ekim yaziyor kankacim
Kesinlikle kankacim bugün takimda sessiz olunca buraya bakma fırsatım olduTmm kankacim sağolasın iyi oldu bak konuştuğumuz
Kandırmak mi kim ben miBeni kandırdığın için
Evet senKandırmak mi kim ben mi
Ben sondan ikinciyim ya onu seyettimEvet sen
Emin misin yoksa senin tarif başka mıBen sondan ikinciyim ya onu seyettim
Abla sondan ikincihim işte eşimin yaptığı gibi bana akıl oyunu mu oynuyorsun .yani siralamada değil anket sırasıEmin misin yoksa senin tarif başka mı
Sen benimle dalga mı geçiyorsunAbla sondan ikincihim işte eşimin yaptığı gibi bana akıl oyunu mu oynuyorsun .yani siralamada değil anket sırası