İnşaallahUzaklarin yakın olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahUzaklarin yakın olsun inşallah
Karışık kızartma ağır mi olur yoksa sadece patates mi yapsamKızartma yada menemen yap yeter.Daha ne olsun.Gerçi yumurta haşlayacakmışsın.Yumurta salatasıda olur.
Patates kızart yeter.Karışık kızartma ağır mi olur yoksa sadece patates mi yapsam
Eşimde diyor salam falan alsana zengin olsun dedim yürü git yenecek şey alırım ne o öyle dedim
Alisik değilim kahvaltı mosafirine ://
Menemen sigara böreği patates kızartması simitKarışık kızartma ağır mi olur yoksa sadece patates mi yapsam
Eşimde diyor salam falan alsana zengin olsun dedim yürü git yenecek şey alırım ne o öyle dedim
Alisik değilim kahvaltı mosafirine ://
Yeni aldigim fırın kanser eder insanı çok geç pişiriyorPatates kızart yeter.
Ben fırında yapıyorum kolayda oluyor.
Pataes kızartması garantiMenemen sigara böreği patates kızartması simit
O zaman normal kızart 3-5 tanede biber kızart yeter.Yeni aldigim fırın kanser eder insanı çok geç pişiriyor
Sicacik taze taze ablalayyTantunilerim var sıcak sıcak tantuniler yemez misiniz abiley ablalar
Menemen Harika olur bak dene ben cok yaparım kahvaltıya simit falanda olurPataes kızartması garanti
Tamamdır yarın kesin fazla çıkarım eşimin de tatil akşamaO zaman normal kızart 3-5 tanede biber kızart yeter.
O da basit onu da yapagim madem :))Menemen Harika olur bak dene ben cok yaparım kahvaltıya simit falanda olur
Olur canım çeşit istiyorsan ben sana vereyimO da basit onu da yapagim madem :))
Kolay gelsinTamamdır yarın kesin fazla çıkarım eşimin de tatil akşama
Yemeye de gelOlur canım çeşit istiyorsan ben sana vereyim
Kız menemen ekmek yedirir poğaçalar açmalar kalır bu seferO da basit onu da yapagim madem :))
Kolay gelsin
Benden başka yiyen olmaz biri çöp gibi zaten ekmek kıyısı ile doyar diğeri de hep diyette benim gibiKız menemen ekmek yedirir poğaçalar açmalar kalır bu sefer