Böyle tatlı yarışmacılarla beraber olmak büyük keyif verir... Israr etmem mi Nanacım.Çok ısrar ettin madem bende katılayım yeni kategoriye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle tatlı yarışmacılarla beraber olmak büyük keyif verir... Israr etmem mi Nanacım.Çok ısrar ettin madem bende katılayım yeni kategoriye
sağolasın nevrosum geçti çok şükürAyyyy geçmiş olsun canım benimO zaman tost sana helal olsun
Böyle tatlı yarışmacılarla beraber olmak büyük keyif verir... Israr etmem mi Nanacım.
Çok şükürsağolasın nevrosum geçti çok şükür
Bir dk orti oğlan bugün tembellik etti ödevini yazdiriyorumHaydi kalk
Antibiyotik içeceğim tok karnına içiyorum da , bi de bu arada epey kilo düşmüşüm az kan can gelsin yuzume
Yakalayamazsin kiYetişeceğim sana
Benim burcum aya maya girmiş diyorki ya göz ya diş doktoruna gideceksiniz asllaaa kabul etmiyorumÇok şükür
Benimde öyle olacak korkudan gitmiyorum:)
Bencede kabul etmeBenim burcum aya maya girmiş diyorki ya göz ya diş doktoruna gideceksiniz asllaaa kabul etmiyorum
Hele şimdi birsuru işlerim var bir on yıl.gitmek.istemiyorum sonrada takma diş yaptiririm.zaten damaklı tak çıkar oh missBencede kabul etme
Terazi değil mi, ablamda aynısını dedi dışı ağırdı hoppp dişçiyeBenim burcum aya maya girmiş diyorki ya göz ya diş doktoruna gideceksiniz asllaaa kabul etmiyorum
Ayyy bende öyle yaparımHele şimdi birsuru işlerim var bir on yıl.gitmek.istemiyorum sonrada takma diş yaptiririm.zaten damaklı tak çıkar oh miss
Ihmal etmeyin, sonra 1 ise 11 oluyorÇok şükür
Benimde öyle olacak korkudan gitmiyorum:)
Bana sıra gelmez hele şimdi öyle yoğunumIhmal etmeyin, sonra 1 ise 11 oluyor
Evet teraziTerazi değil mi, ablamda aynısını dedi dışı ağırdı hoppp dişçiye
Nescafe genzime kaçtı okuyincaAyyy bende öyle yaparım
Nescafe miNescafe genzime kaçtı okuyinca
Napayım evde hasta var uyanık kalmam lazımNescafe mi
Erkekler hep öyleEşim grip oldu dünden beri bu sefer çok.kotuyum bu sefer gidiciyim diyip duruyor