Türk kahvesi içNapayım evde hasta var uyanık kalmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türk kahvesi içNapayım evde hasta var uyanık kalmam lazım
Sağol canım hiç sorma dünden beri yedi beniErkekler hep öyle
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin
O da hemen bitiyor kesmiyor beni,Türk kahvesi iç
Şifa olsun:)Sağol canım☺ hiç sorma dünden beri yedi beni
Şimdide bol limonlu ıhlamur istedi ama limon kalmamış bende elma ile kaynatiyorum
Şifa olsun:)Sağol canım☺ hiç sorma dünden beri yedi beni
Şimdide bol limonlu ıhlamur istedi ama limon kalmamış bende elma ile kaynatiyorum
Gecmis olsun kankacimSağol canım hiç sorma dünden beri yedi beni
Çay içmeye başla:)O da hemen bitiyor kesmiyor beni,
Duble turk kahvesi ic o zaman kankacim:))))O da hemen bitiyor kesmiyor beni,
Sağol kankacim nasılsın görüşemiyoruz eskisi gibi ben üni kaydimi yaptırdım öbürünü Ekim'de yaptircam artık üniversiteli bir citirimGecmis olsun kankacim
Sağol canım :)Şifa olsun:)
Onu moralim çok bozuk olduğunda yapıyorum kankacimDuble turk kahvesi ic o zaman kankacim:))))
Bak çayı sadece bir bardak içiyorum sadece sabah kahvaltida o da :)Çay içmeye başla:)
Çay nescafeden iyidir:)Bak çayı sadece bir bardak içiyorum sadece sabah kahvaltida o da :)
İşte o yüzden zaten onu icmiyorumÇay nescafeden iyidir:)
Bende çayı çok içerim .Sıcak sıcak biri getirse 1 demlik içerimİşte o yüzden zaten onu icmiyorum
Nerde sağlıksız var o bana.tatli geliyor
Evet terazi
Benimde ağrıdı bu hafta antibiyotik basladim.ama gitmiycem
Seninle bende içerim muhabbetle tek icilmiyorBende çayı çok içerim .Sıcak sıcak biri getirse 1 demlik içerim
Iyiyim kankacim bende dun is görümesi icin gittim haber beklicem artik heyecanlı bir gun gecirdim :))Sağol kankacim nasılsın görüşemiyoruz eskisi gibi ben üni kaydimi yaptırdım öbürünü Ekim'de yaptircam artık üniversiteli bir citirim
Orası öyleSeninle bende içerim muhabbetle tek icilmiyor