• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ablacım geçen yılda bu tarif 1. oldu:halay:O sebeple tescilledim:)
Ben teşekkür ederim.:KK200:İnşaallah her zaman katılırsın:KK60:
Tabi ki seve seve. :KK19:Şimdiden sabırsızlıkla yeni yarışmayı bekliyorum. :confused:

Alinazik diye yazılır yemeğin başkenti Gaziantep diye okunur. Gurur duydum yemeğimizle. Elleri dert görmesin
pinkpantera pinkpantera mızın. :KK36: Haklısın Nevrestecim tescillendi gerçekten bu güzel lezzet. :KK200: Katıldığım için o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi Allah senden razı olsun. Her oy bir coşkuya sebep oluyor. Hiç tanımadığım isimlere karşı minnet ve sevgi hissediyorum. :KK60: Bütün hanımlarımızın yureklerinden öpüyorum.
teşekkur edrim ilk kes yaptim bu tarifi burfa kazanmak diyilde sizlerin yapdiğim bu tarifi beyendiyinze mutlu oldum ilk kez konum acerken aekadaslarimdan aldiğim guzel sözler beni bu tarifle kazanacağğıma umutlandirdi amaki kanacak baska guzel tariflerde vardi herkesin ellerine saglik .

:kk77::kk77:Her türlüsünü yerim
Ama Ali Nazik daha başka geldi gözüme
Patlıcan ve etin uyumu çok iyi
İskendere ve tantuniyede kebapada bayılırım
Seçim zor olacak
Herkese bol şans
seciminzde size bol sans dilerim:KK68:

Nevrosum senin haberin yok galiba, diş etimden operasyon gecirdim ilaçla geçmeyince kesip biçtiler :KK45:
Ayyyy geçmiş olsun canım benim:60:O zaman tost sana helal olsun:60:

Back