Çok eğleniyoruz değil mi üstadımNe ara yakaladın da öne bile geçtin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eğleniyoruz değil mi üstadımNe ara yakaladın da öne bile geçtin
Ortim bir tost yapak da yiyek he ne dersinNevreste sana bir şey attım baksana bir zahmet acil
Tabiki olur derim hadi kalkOrtim bir tost yapak da yiyek he ne dersin
Tost mu bu saatteOrtim bir tost yapak da yiyek he ne dersin
Çooook çooookÇok eğleniyoruz değil mi üstadım
Tabi ki seve seve. Şimdiden sabırsızlıkla yeni yarışmayı bekliyorum.Ablacım geçen yılda bu tarif 1. olduO sebeple tescilledim:)
Ben teşekkür ederim.İnşaallah her zaman katılırsın
Dur daha bitmedi sonucu görelimÇooook çooook
Bende ego mego kalmadı ya, gidip 40 tencere et yemeği yapıp geliyorum
Onsuz boğazımdan geçmez ki
Buna çok sevindimTabi ki seve seve. Şimdiden sabırsızlıkla yeni yarışmayı bekliyorum.
Sen ye o yerse kilo alırOnsuz boğazımdan geçmez ki
Tabiki olur derim hadi kalk
Tost mu bu saatte
teşekkur edrim ilk kes yaptim bu tarifi burfa kazanmak diyilde sizlerin yapdiğim bu tarifi beyendiyinze mutlu oldum ilk kez konum acerken aekadaslarimdan aldiğim guzel sözler beni bu tarifle kazanacağğıma umutlandirdi amaki kanacak baska guzel tariflerde vardi herkesin ellerine saglik .Alinazik diye yazılır yemeğin başkenti Gaziantep diye okunur. Gurur duydum yemeğimizle. Elleri dert görmesin
pinkpantera mızın. Haklısın Nevrestecim tescillendi gerçekten bu güzel lezzet. Katıldığım için o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi Allah senden razı olsun. Her oy bir coşkuya sebep oluyor. Hiç tanımadığım isimlere karşı minnet ve sevgi hissediyorum. Bütün hanımlarımızın yureklerinden öpüyorum.
Geçmiş olsun hayırdırAman sonra çok canlanmaHaydi kalk
Antibiyotik içeceğim tok karnına içiyorum da , bi de bu arada epey kilo düşmüşüm az kan can gelsin yuzume
Nevrosum senin haberin yok galiba, diş etimden operasyon gecirdim ilaçla geçmeyince kesip biçtilerGeçmiş olsun hayırdırAman sonra çok canlanma
Çok ısrar ettin madem bende katılayım yeni kategoriyeTabi ki seve seve. Şimdiden sabırsızlıkla yeni yarışmayı bekliyorum.
_CaNanSu_ seni gectim
seciminzde size bol sans dilerimHer türlüsünü yerim
Ama Ali Nazik daha başka geldi gözüme
Patlıcan ve etin uyumu çok iyi
İskendere ve tantuniyede kebapada bayılırım
Seçim zor olacak
Herkese bol şans
Ayyyy geçmiş olsun canım benimO zaman tost sana helal olsunNevrosum senin haberin yok galiba, diş etimden operasyon gecirdim ilaçla geçmeyince kesip biçtiler