İyi o zaman canım:)evet var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi o zaman canım:)evet var
Emin oldugim halde çıktın bir daha baktım Allah tan ümit kesilmez31 zaten:)
Ben ilk gün verdim zaten
Niye vurdun şimdi noldu ki
Beni kandırdığın içinNiye vurdun şimdi noldu ki
Yahhhh nevrosum senden koskoca 1 oyum fazla , benim rakibim olmak için ohhhooo daha kaç tencere et yemeği yapman lazım
Haklısın üstadım bilemedim bir daha böyle bir şeye kalkışmamYahhhh nevrosum senden koskoca 1 oyum fazla , benim rakibim olmak için ohhhooo daha kaç tencere et yemeği yapman lazım
Biz 1.olanlara sopa atıyoruz bil Bakalım nedeniy aksamlar kizlar şimdi sevine bilirim
Haklısın üstadım bilemedim bir daha böyle bir şeye kalkışmam
bilmiyorum nedennBiz 1.olanlara sopa atıyoruz bil Bakalım neden
Yine gidebilir bildirimacaba yenemi bildirm gonderilecek bu bodrum kebab beni izliyor her an gice bilir
korkutuyorsun meniiiYine gidebilir bildirim
Alinazik diye yazılır yemeğin başkenti Gaziantep diye okunur. Gurur duydum yemeğimizle. Elleri dert görmesinAlinazik tescillendi seneye kimseye vermem haberiniz olsun
Ne ara yakaladın da öne bile geçtin
Ablacım geçen yılda bu tarif 1. olduO sebeple tescilledim:)Alinazik diye yazılır yemeğin başkenti Gaziantep diye okunur. Gurur duydum yemeğimizle. Elleri dert görmesin
pinkpantera mızın. Haklısın Nevrestecim tescillendi gerçekten bu güzel lezzet. Katıldığım için o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi Allah senden razı olsun. Her oy bir coşkuya sebep oluyor. Hiç tanımadığım isimlere karşı minnet ve sevgi hissediyorum. Bütün hanımlarımızın yureklerinden öpüyorum.