• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Yahhhh nevrosum senden koskoca 1 oyum fazla , benim rakibim olmak için ohhhooo daha kaç tencere et yemeği yapman lazım :KK53: :KK53:
Haklısın üstadım bilemedim bir daha böyle bir şeye kalkışmam:KK74::rolleyes::rolleyes:

Alinazik tescillendi seneye kimseye vermem haberiniz olsun:KK70:
Alinazik diye yazılır yemeğin başkenti Gaziantep diye okunur. Gurur duydum yemeğimizle. Elleri dert görmesin
pinkpantera pinkpantera mızın. :KK36: Haklısın Nevrestecim tescillendi gerçekten bu güzel lezzet. :KK200: Katıldığım için o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi Allah senden razı olsun. Her oy bir coşkuya sebep oluyor. Hiç tanımadığım isimlere karşı minnet ve sevgi hissediyorum. :KK60: Bütün hanımlarımızın yureklerinden öpüyorum.

Alinazik diye yazılır yemeğin başkenti Gaziantep diye okunur. Gurur duydum yemeğimizle. Elleri dert görmesin
pinkpantera pinkpantera mızın. :KK36: Haklısın Nevrestecim tescillendi gerçekten bu güzel lezzet. :KK200: Katıldığım için o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi Allah senden razı olsun. Her oy bir coşkuya sebep oluyor. Hiç tanımadığım isimlere karşı minnet ve sevgi hissediyorum. :KK60: Bütün hanımlarımızın yureklerinden öpüyorum.
Ablacım geçen yılda bu tarif 1. oldu:halay:O sebeple tescilledim:)
Ben teşekkür ederim.:KK200:İnşaallah her zaman katılırsın:60:

Back