- 11 Mart 2013
- 9.622
- 13.018
- 498
Yapmaa benimki mustakil belkide o yuzdem hissetmedim bahcedeydim zatenEvlerle ilgili de olabilir canım bilemiyorum 2-3 katlı olan binalarda hafif oynadı diyor bizim bina yay gibi sanki battı çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmaa benimki mustakil belkide o yuzdem hissetmedim bahcedeydim zatenEvlerle ilgili de olabilir canım bilemiyorum 2-3 katlı olan binalarda hafif oynadı diyor bizim bina yay gibi sanki battı çıktı
Offf anammm offf Ben de bir bir buçuk sene evvel dişlerimden çok çektim Allahim yardımcın olsunKendim diye demiyorum çok sevimliyimdir çok da mütevazi
Canım acıyor hâlâ
Canım sebepsiz diş etim şişiyordu diş taşları temizlendi geçmedi, üzerine antibiyotik uygulandı yine geçmedi aksine daha fazla şişince en sonu kestiler temizlediler falan, biraz acıyor
oylemiii senin ic seseine kurbannn olurummm ben
Rapor nasıl yapılıyor onu söyleKızlar boşuna kazeni etiketlemeyin. Ben etiketleri görmüyorum demişti. Rapor edin demişti.
Boşuna uğraşmayın
Şikayet Et butonu oluyorRapor nasıl yapılıyor onu söyle
Dur senin mesajla deneyeyimŞikayet Et butonu oluyor
Mesajını buldum alıntıladim zeytinyağlılar sayfasinda bunuda görür herhaldeDur senin mesajla deneyeyim
Dene şikayete ne yazacaksınDur senin mesajla deneyeyim
Kazen e ulaşabilmek.Dene şikayete ne yazacaksın
Çok mu zor. Özelden mesaj at sende yada duvarına mesaj yazKazen e ulaşabilmek.
geçmiş olsun kuzum benim de çok kanayan diş etlerim bi diş macunu keşfettim çok iyi geldi kanamıyor artık çok şükürDiş etlerimden dolayı operasyon geçirdim canım:)
Teşekkür ederim deynebim
Kafadan hasta mi demek istedi
Nana sulu sulu öper, ahanda beleeee
aynen canım çünki hissetmeyenler genelde alçak yüksek binada oturmayanlar yada dışarıdakiler Allah beterinden korusunYapmaa benimki mustakil belkide o yuzdem hissetmedim bahcedeydim zaten
İyiym canım çok şükür ama ufak bşy de zıplıyorum unutana kadar böyle devam eder heralde taze ya henüz.gurtmingotam daha iyi misin hemsom❤
Aynen canım.Rabbim hatirlatmasin inşallah bununla geçmiş olsun.İyiym canım çok şükür ama ufak bşy de zıplıyorum unutana kadar böyle devam eder heralde taze ya henüz.
Amin canım bildirim de gitmemiş dahaAynen canım.Rabbim hatirlatmasin inşallah bununla geçmiş olsun.
Dur alintiyida gormezse.onlarida yaparım sıra ileÇok mu zor. Özelden mesaj at sende yada duvarına mesaj yaz
Cesaretiniz varsa, tabi
(gaz veren Smile )
Aynen canım ugrasiyoruzAmin canım bildirim de gitmemiş daha
Bizi burda unutup gittiler kara delikte gibi kaldik