- 8 Haziran 2013
- 57.073
- 151.586
- 898
Nevoş yoğunluktan gelemiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi burda unutup gittiler kara delikte gibi kaldik
Komutan logAar bir cisim yaklaşıyorBildirim gitmezse yakarız bu gezegeni
Kara delik dedinde aklıma marianne geldi. Marianne sen misin? aman evet deme. Son bölümü izledimBizi burda unutup gittiler kara delikte gibi kaldik
Komutan logAar bir cisim yaklaşıyor
İşi vardır :)Bugün uğramadı hiç
geçen gün dedim ya benimKara delik dedinde aklıma marianne geldi. Marianne sen misin? aman evet deme. Son bölümü izledim
Gariban gariban surdaan sesleniyoruz sesleniyoruz cirpinislarimizi duyan goren yok
Bildirimsiz kendimizden geçtik
Artık dananın kuyruğu kopsun gariii
Gariban gariban surdaan sesleniyoruz sesleniyoruz cirpinislarimizi duyan goren yok
Gece aklımdan çıkmadıgeçen gün dedim ya benim
Sondan bir önceki bölümdü galiba dedektifin öldüğü o bölüm çok iyiydi dedektife üzüldüm çokGece aklımdan çıkmadı
Ne yapalım girmeden de duramıyoruz kiBoykot edelim
Ne yapalım girmeden de duramıyoruz ki
Onu da izledim alev alev yandı adamSondan bir önceki bölümdü galiba dedektifin öldüğü o bölüm çok iyiydi dedektife üzüldüm çok
Offf anammm offf Ben de bir bir buçuk sene evvel dişlerimden çok çektim Allahim yardımcın olsun
geçmiş olsun kuzum benim de çok kanayan diş etlerim bi diş macunu keşfettim çok iyi geldi kanamıyor artık çok şükür
Reklama girerse diye yazmadım markayı canım aloe veralı ve misvaklı kimyasalsız bir diş macunu çok zor oluyor yaa diş operasyonları inşallah çabucak geçer giderAmin, bütün vücudum ağzımda atıyor sanki
Sağol canım, ben sensodyne fırça ve macunu kullaniyorum
Evet, diş etlerime kör ateş değiyor sanki fırçalarken, maçından mi acaba, bende bakayım senin macunaReklama girerse diye yazmadım markayı canım aloe veralı ve misvaklı kimyasalsız bir diş macunu çok zor oluyor yaa diş operasyonları inşallah çabucak geçer gider