- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş etimi kesip biçtiler bi nana nasıl diyen olmamış, nana kimki zaten
Diş etimi kesip biçtiler bi nana nasıl diyen olmamış, nana kimki zaten
Aynen kimim ki ben
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl olduDiş etimi kesip biçtiler bi nana nasıl diyen olmamış, nana kimki zaten
Unutuyorlar beni hatırlatıyorumevet lunyaaa biliyorum
Lunya kimki deyip duruyordu kendisi
Şimdi Nana kimki diyor
Hayirdir kusumDiş etimi kesip biçtiler bi nana nasıl diyen olmamış, nana kimki zaten
Pek sevimli trip atıyorsun kız
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl oldu
Hayirdir kusum
Patent aldım, konumu açtığımda bir arkadaşımız yazmıştı bende sasirmistim nasıl artık milleti bıktırdıysam
Slogan haline geldi
Ağrı kesici verdiler ise iç bir tane canım rahaarsin ama.simdi en azından tedavi olmuştur.Canım acıyor hâlâ
Patent aldım, konumu açtığımda bir arkadaşımız yazmıştı bende sasirmistim nasıl artık milleti bıktırdıysam
Parol içiyorum, antibiyotiğe de devam en azından bu da geçti şükürAğrı kesici verdiler ise iç bir tane canım rahaarsin ama.simdi en azından tedavi olmuştur.
Poncigim benim zayiflamis.ortim ,dünya guzelim ❤❤❤❤
İç iç şifa olsun inşallahParol içiyorum, antibiyotiğe de devam en azından bu da geçti şükür
Zayıfladım diye millete hava atmaktan kendi kendime nazar değdirdim
Evet gördüm bende
Seni o şekilde tanıyoruz artık
İç iç şifa olsun inşallah
Bir daha hava atmak yok o zaman orti
Nanacım dünya klasigim Çok geçmiş olsun. Bu aralar havada çok mikrop var kimi görsem hastayım diyor hep aynı şikayetler. Boğaz ağrısı, burun akması, halsizlik. Vücut direncin kiloyla beraber düşmüş olabilir. Limon bal zencefil iyi gelir canım.Parol içiyorum, antibiyotiğe de devam en azından bu da geçti şükür
Zayıfladım diye millete hava atmaktan kendi kendime nazar değdirdim
Ablacım benim diş etim yüzünden, onun dışında vücut direndim düşük sanırım bu sıralar o yüzden ben kışlık moda geçtim patik yelek giyiyorum hasta olmamak içinNanacım dünya klasigim Çok geçmiş olsun. Bu aralar havada çok mikrop var kimi görsem hastayım diyor hep aynı şikayetler. Boğaz ağrısı, burun akması, halsizlik. Vücut direncin kiloyla beraber düşmüş olabilir. Limon bal zencefil iyi gelir canım.