- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.587
- 898
Çok geçmiş olsun canım.Diş etimi kesip biçtiler bi nana nasıl diyen olmamış, nana kimki zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım.Diş etimi kesip biçtiler bi nana nasıl diyen olmamış, nana kimki zaten
İyi yapmışsın geçmekle . Atlet fanila giymeyi de unutma.Ablacım benim diş etim yüzünden, onun dışında vücut direndim düşük sanırım bu sıralar o yüzden ben kışlık moda geçtim patik yelek giyiyorum hasta olmamak için
Minik Kimki zaten nana habire laf söylesinMinik Duduklu Tencere Heyyy gidi Heyyy eskiden miniğim vardı gelmeyince hemen sorardı, ama nana kimki unut gitsin
Çok geçmiş olsun canım.
Minik Kimki zaten nana habire laf söylesin
Büyüğüm di mi ıh hıh hıh ,hepinizin büyüğüyüm,en çok benim sözüm geçecek o haldehe yani demek istiyorsunuz ki deynepnaz benden büyük
Evlerle ilgili de olabilir canım bilemiyorum 2-3 katlı olan binalarda hafif oynadı diyor bizim bina yay gibi sanki battı çıktıBen hic hissetmedim yaa
Geçmiş olsun canım hasta mısnAblacım benim diş etim yüzünden, onun dışında vücut direndim düşük sanırım bu sıralar o yüzden ben kışlık moda geçtim patik yelek giyiyorum hasta olmamak için
Geçmiş olsun nanam
Yalan, iftira nana yapmaz böyle şeyler
Kahveyi bile pipetle içiyorum, benim kusuruma bakılmaz hasta sayılırım ben akşama sulu sulu öperim
Büyüğüm di mi ıh hıh hıh ,hepinizin büyüğüyüm,en çok benim sözüm geçecek o halde
Zaten bende öyle dedim nanam yapmaz dedim
Yalan, iftira nana yapmaz böyle şeyler
Kahveyi bile pipetle içiyorum, benim kusuruma bakılmaz hasta sayılırım ben akşama sulu sulu öperim
Geçmiş olsun canım hasta mısn
Geçmiş olsun nanam
Zaten bende öyle dedim nanam yapmaz dedim
6 oycugum varmış ya benimoylama
3 Oy kullanma sansim olsaydi keske 3tatif arsainda kalmisdim ama guzel tarifler cok6 oycugum varmış ya benim
Hepside bizim canlar
Bende öyle, hâlâ veremediğim oylara haksızlık mi ettim diye düşünüyorum3 Oy kullanma sansim olsaydi keske 3tatif arsainda kalmisdim ama guzel tarifler cok
Benim iç sesim bu sefer sen olacaksın diyor3 Oy kullanma sansim olsaydi keske 3tatif arsainda kalmisdim ama guzel tarifler cok
oylemiii senin ic seseine kurbannn olurummm benBenim iç sesim bu sefer sen olacaksın diyor