- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Amin canım sakin olmamız lazım tedbirli olmaya çalışalım soğukkanlı olmak lazım da işteBenimde mideme vurdu inanki Allahım inşallah bir daha yasatmasin beterinden korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sakin olmamız lazım tedbirli olmaya çalışalım soğukkanlı olmak lazım da işteBenimde mideme vurdu inanki Allahım inşallah bir daha yasatmasin beterinden korusun
Malesef öyle. Denizleri bile doldurdular. İstanbul da, nefes alacak yer bırakmadılar.
Aynen canım haberleri kapattım ben çizgi film açtım bu havayı dağıtalım sakin olalım ki onlara da geçmesin korkumuz soğuk bi su iç sende iyi gelirBen üç cocukla nasıl şey yaparım Allahım korusun ya
Tamam canım içtim bende açtım.film izliyorlar oğlan daha okulda.Aynen canım haberleri kapattım ben çizgi film açtım bu havayı dağıtalım sakin olalım ki onlara da geçmesin korkumuz soğuk bi su iç sende iyi gelir
En büyük korkum buBen üç cocukla nasıl şey yaparım Allahım korusun ya
Allah korusun kimseye yaşatmasın RabbimEn büyük korkum bu
enkaz altında çocuklara ulaşamamak tabi yaşarsak
.bazen uykuya yatınca aklıma geliyor gidiyorum çocukların odasında uyuyorum sıkıntı dan ://
Amin canımAllah korusun kimseye yaşatmasın Rabbim
İNşallah canım benim sizdeTamam canım içtim bende açtım.film izliyorlar oğlan daha okulda.
Belki bununla enerjisini atmıştır fay inşallah daha olmaz .
Dua edicem Allah'a emanet olun sizde
Tesekkur ederim sizden oy alamak cok guzelSelam kızlar,
Yıllardır bu yarışmada oy kullanırım kararsız kaldığım başka kategoriler,yarışmalarda oldu ama hiç birinde bu kadar kararsız kalmamıştım.Öylesine güzel ki hepsi..Oyumu Ali nazik ve saç kavurmaya verdim ama aklımda kalan birçok başka tarifte oldu..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun..
Tamam yok muydu ki neredeydi kineePiyon duruyor profilinde
Ben hic hissetmedim yaaHanımlar deprem oldu ilk kez böyle denk geldim baya sallandı ev çok korktum
Haberim yok ki aktif olunca mi madalyamiz gelecek mişşanlamamakta ne kadar israrciyimAktif etmek gerekiyormuş
Bende böyle diyeyim belki madalya yi zorlarlarHaberim yok ki aktif olunca mi madalyamiz gelecek mişşanlamamakta ne kadar israrciyim
Haberim yok ki aktif olunca mi madalyamiz gelecek mişşanlamamakta ne kadar israrciyim
Ooo may gatMadalya yok
Piyon var
Ooo may gat