En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederiz canım

bizimde biri öyle şeyler yazıyor ki en son diyecektim az daha yazsa idi isterseniz müfredat hazırlayın öğretmene verelim.onu uygulasin

bizimde biri öyle şeyler yazıyor ki en son diyecektim az daha yazsa idi isterseniz müfredat hazırlayın öğretmene verelim.onu uygulasin
Algı seviyeleri çok düşük olabiliyor
Eşim geçen kızıyor yeter telefon kulağına yapışacak

Teşekkür ederiz

Algı seviyeleri çok düşük olabiliyor
Eşim geçen kızıyor yeter telefon kulağına yapışacak
Benimkide diyor ne yazıyorlar o kadar diye .oglaninda odevde cozemedikleri soruları bana soruyorlar bilinmeyen sorular hattı gibiyim

Çok sık gelemiyor sağlık sıkıntıları var:)Haberi var ama uğraşmamış olabilir:)

Anladım canım çok geçmiş olsun.Tarifini çok beğendiklerimden biriydi .Daha önceden birinciliği olduğu kalmıştı aklımda ama baktım madalyası görünmeyince dikkatimi çekti..

Anladım canım çok geçmiş olsun.Tarifini çok beğendiklerimden biriydi .Daha önceden birinciliği olduğu kalmıştı aklımda ama baktım madalyası görünmeyince dikkatimi çekti..
Evet canım 1.liği var:)
Teşekkürler

Cokkkk teşekkür ederim

Birde sorguluyorlar cevabı emin kışın böyle mi söyle olmasın mübarek o zaman otur kendinncoz bana ne diye soruyorsun inanmayacaksann
Birde doğruluğuna ikna ediyorum
Çok uğraşma bence sonra kolun,bacağın hepsini kaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…