• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Bir tane öğlen okula çıkmadan içtim okula kızı bıraktıktan sonra küçük kız ağladı diye arkadaşa geçtim ordada içtim.napayim ikram :KK45:
Bir tanede şimdi içiyorum velilerin enteresan soru ve muhabbetleri gerddi ben napayım nevos he söyle ben napayim:110:

Bir tane öğlen okula çıkmadan içtim okula kızı bıraktıktan sonra küçük kız ağladı diye arkadaşa geçtim ordada içtim.napayim ikram :KK45:
Bir tanede şimdi içiyorum velilerin enteresan soru ve muhabbetleri gerddi ben napayım nevos he söyle ben napayim:110:
İyi tamam yarın içmek yok :110:
Kelin merhemi olsa başına sürermiş:70:
Geçen öğretmenimiz Çocuk hakları sözleşmesi deftere yazılacak demiş.Bende çocuklar söylemiyor diye 3 gün boyunca gruba yazdım,açıkladım,link verdim.ama ne sorular ne sorular:)Hadi neyse dedim cevap verdim çocuklara kıyamıyorum.Sonra biri aradı ,gruba yazmışsınız biz yazdık diye.Siz yazmışsınız bizde yazacakmıyız diye:70:Dedim yok sadece benim oğlana vermiş:70:

Selam kızlar,:KK24:
Yıllardır bu yarışmada oy kullanırım kararsız kaldığım başka kategoriler,yarışmalarda oldu ama hiç birinde bu kadar kararsız kalmamıştım.Öylesine güzel ki hepsi..Oyumu Ali nazik ve saç kavurmaya verdim ama aklımda kalan birçok başka tarifte oldu..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun..:KK36::KK36::KK36:

Back