En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Bir tane öğlen okula çıkmadan içtim okula kızı bıraktıktan sonra küçük kız ağladı diye arkadaşa geçtim ordada içtim.napayim ikram
Bir tanede şimdi içiyorum velilerin enteresan soru ve muhabbetleri gerddi ben napayım nevos he söyle ben napayim

İyi tamam yarın içmek yok
Kelin merhemi olsa başına sürermiş
Geçen öğretmenimiz Çocuk hakları sözleşmesi deftere yazılacak demiş.Bende çocuklar söylemiyor diye 3 gün boyunca gruba yazdım,açıkladım,link verdim.ama ne sorular ne sorular:)Hadi neyse dedim cevap verdim çocuklara kıyamıyorum.Sonra biri aradı ,gruba yazmışsınız biz yazdık diye.Siz yazmışsınız bizde yazacakmıyız diyeDedim yok sadece benim oğlana vermiş

Selam kızlar,
Yıllardır bu yarışmada oy kullanırım kararsız kaldığım başka kategoriler,yarışmalarda oldu ama hiç birinde bu kadar kararsız kalmamıştım.Öylesine güzel ki hepsi..Oyumu Ali nazik ve saç kavurmaya verdim ama aklımda kalan birçok başka tarifte oldu..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…