• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Bazisina su da katılıyor kimseye deme ben Ramazan sofralarında öyle kazandım benden başka kimse katmamis :KK70:
Yaaaa nerden öğrendin bu bilgiyi hangi şef söyledi ya :D kazen şef mi söyledi yoksa :D :D

Bir tane öğlen okula çıkmadan içtim okula kızı bıraktıktan sonra küçük kız ağladı diye arkadaşa geçtim ordada içtim.napayim ikram :KK45:
Bir tanede şimdi içiyorum velilerin enteresan soru ve muhabbetleri gerddi ben napayım nevos he söyle ben napayim:110:
Bizim de dün sınıf grubunda saçma bir tartışma oldu okumak çok heyecanlı :rolleyes:

Sınıfa meyve suyu döküp mahvetmisler biride küreği kırmış çocuklardan

İşte öğretmen☺️ sınıfın halı demiş atmış

Bir demiski hocam sınıfta yemesinler kuytu köşede yesinler..

ordan cirkefin biri çıktı ..benim çocuğum değerli yiyemez öyle köşelerde🙄 sen kendi cocugan yedir diye ağız dalasina girdi :skandal:

Sonra onu söyleyen kadın da Allah öğretmene sabır versin dedi ama bayağı tartıştılar :D

IMG_20190924_090318.jpg
..annemle sabah yazismasi :D

Selam kızlar,:KK24:
Yıllardır bu yarışmada oy kullanırım kararsız kaldığım başka kategoriler,yarışmalarda oldu ama hiç birinde bu kadar kararsız kalmamıştım.Öylesine güzel ki hepsi..Oyumu Ali nazik ve saç kavurmaya verdim ama aklımda kalan birçok başka tarifte oldu..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun..:KK36::KK36::KK36:
Teşekkür ederiz bu güzel alanı bize sağladığınız için:KK52:

Algı seviyeleri çok düşük olabiliyor:KK70:
Eşim geçen kızıyor yeter telefon kulağına yapışacak:KK70:
Dün yemek yapıyorum telefon tezgah üzerinde bir elim çorbada eşim dedi ne yapıyorsun

dedim grupta online tartışma var onu okuyorum çok heyecanlı :D

Back