- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.588
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazisina su da katılıyor kimseye deme ben Ramazan sofralarında öyle kazandım benden başka kimse katmamisAy abla ya kesin pişiriliyodur da
Ben aşure yapmayı unuttum ne zaman yapsam kiBende Cuma'dan beri aşure yiyorum 70 olmak üzereyim ama ödem biliyorum
Yaaaa nerden öğrendin bu bilgiyi hangi şef söyledi ya kazen şef mi söyledi yoksaBazisina su da katılıyor kimseye deme ben Ramazan sofralarında öyle kazandım benden başka kimse katmamis
Bizim de dün sınıf grubunda saçma bir tartışma oldu okumak çok heyecanlıBir tane öğlen okula çıkmadan içtim okula kızı bıraktıktan sonra küçük kız ağladı diye arkadaşa geçtim ordada içtim.napayim ikram
Bir tanede şimdi içiyorum velilerin enteresan soru ve muhabbetleri gerddi ben napayım nevos he söyle ben napayim
Meslek sırrıYaaaa nerden öğrendin bu bilgiyi hangi şef söyledi ya kazen şef mi söyledi yoksa
Bak ya bende kazanırsam sırrımı soylemicemMeslek sırrı
Sonuna da evet yazdı ben buraya atarkenEki Görüntüle 2539016 ..annemle sabah yazismasi
Sonuna da evet yazdı ben buraya atarken
gayet güzel anlaşma sağlıyor bence. Maşallah kızıma, çicek gibisin demek istemişEki Görüntüle 2539016 ..annemle sabah yazismasi
Amaninnn ne yapmamisim ne yapmaliymisim yapmam gereken ne Rozetler geldi miBu arada rozetlerini aktif etmeyenler var hala.Mesela evlaefe
Benim ki de çicek civciv emojisi gönderiyor. Birde uğur böcüğüBenim annemde öyle
Benim ki de çicek civciv emojisi gönderiyor. Birde uğur böcüğü
Sarı civcivim diyor
Sana da çiçek gibisin diyor galiba
Rozet yanındaki megofona bas :))Amaninnn ne yapmamisim ne yapmaliymisim yapmam gereken ne Rozetler geldi mi
Benim annemde öyle
Sana da çiçek gibisin diyor galiba
Bir tek benim başımda var sanıyordumSarı civcivim diyor
Teşekkür ederiz bu güzel alanı bize sağladığınız içinSelam kızlar,
Yıllardır bu yarışmada oy kullanırım kararsız kaldığım başka kategoriler,yarışmalarda oldu ama hiç birinde bu kadar kararsız kalmamıştım.Öylesine güzel ki hepsi..Oyumu Ali nazik ve saç kavurmaya verdim ama aklımda kalan birçok başka tarifte oldu..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun..
Dün yemek yapıyorum telefon tezgah üzerinde bir elim çorbada eşim dedi ne yapıyorsunAlgı seviyeleri çok düşük olabiliyor
Eşim geçen kızıyor yeter telefon kulağına yapışacak