• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar,:KK24:
Yıllardır bu yarışmada oy kullanırım kararsız kaldığım başka kategoriler,yarışmalarda oldu ama hiç birinde bu kadar kararsız kalmamıştım.Öylesine güzel ki hepsi..Oyumu Ali nazik ve saç kavurmaya verdim ama aklımda kalan birçok başka tarifte oldu..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun..:KK36::KK36::KK36:
Teşekkür ederiz canım:KK200:

İyi tamam yarın içmek yok :110:
Kelin merhemi olsa başına sürermiş:KK70:
Geçen öğretmenimiz Çocuk hakları sözleşmesi deftere yazılacak demiş.Bende çocuklar söylemiyor diye 3 gün boyunca gruba yazdım,açıkladım,link verdim.ama ne sorular ne sorular:)Hadi neyse dedim cevap verdim çocuklara kıyamıyorum.Sonra biri aradı ,gruba yazmışsınız biz yazdık diye.Siz yazmışsınız bizde yazacakmıyız diye:KK70:Dedim yok sadece benim oğlana vermiş:KK70:
:KK70: :KK70: bizimde biri öyle şeyler yazıyor ki en son diyecektim az daha yazsa idi isterseniz müfredat hazırlayın öğretmene verelim.onu uygulasin

:KK70: :KK70: bizimde biri öyle şeyler yazıyor ki en son diyecektim az daha yazsa idi isterseniz müfredat hazırlayın öğretmene verelim.onu uygulasin
Algı seviyeleri çok düşük olabiliyor:70:
Eşim geçen kızıyor yeter telefon kulağına yapışacak:70:

Yıllardır bu yarışmada oy kullanırım kararsız kaldığım başka kategoriler,yarışmalarda oldu ama hiç birinde bu kadar kararsız kalmamıştım.Öylesine güzel ki hepsi..Oyumu Ali nazik ve saç kavurmaya verdim ama aklımda kalan birçok başka tarifte oldu..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun..:KK36::KK36::KK36:
Teşekkür ederiz ☺️

Algı seviyeleri çok düşük olabiliyor:KK70:
Eşim geçen kızıyor yeter telefon kulağına yapışacak:KK70:
Benimkide diyor ne yazıyorlar o kadar diye 😄.oglaninda odevde cozemedikleri soruları bana soruyorlar bilinmeyen sorular hattı gibiyim :KK70:

Çok sık gelemiyor sağlık sıkıntıları var:)Haberi var ama uğraşmamış olabilir:)

Anladım canım çok geçmiş olsun.Tarifini çok beğendiklerimden biriydi .Daha önceden birinciliği olduğu kalmıştı aklımda ama baktım madalyası görünmeyince dikkatimi çekti..

Anladım canım çok geçmiş olsun.Tarifini çok beğendiklerimden biriydi .Daha önceden birinciliği olduğu kalmıştı aklımda ama baktım madalyası görünmeyince dikkatimi çekti..
Evet canım 1.liği var:)
Teşekkürler:60:

Cokkkk teşekkür ederim 🥰♥️

Birde sorguluyorlar cevabı emin kışın böyle mi söyle olmasın mübarek o zaman otur kendinncoz bana ne diye soruyorsun inanmayacaksann :KK70:
Birde doğruluğuna ikna ediyorum:KK70:
Çok uğraşma bence sonra kolun,bacağın hepsini kaparlar:KK70:

Back