- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Diyet yapamıyorum takımlarada fobim var biliyosunya bide bugün komsumla bahçe temizledik otları bictik falan Üstüm terden sırılsıklam di o bile bişeye yaramamisTakıma gelmezsen böyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet yapamıyorum takımlarada fobim var biliyosunya bide bugün komsumla bahçe temizledik otları bictik falan Üstüm terden sırılsıklam di o bile bişeye yaramamisTakıma gelmezsen böyle olur
Eski zayıf halimi çoook özledim dogum kiloma 8 kilo kalmış sadeceTartiya çıkana kadar iyiydi
71 kilo olmuşum
Biliyorum canım takımları sevmiyorsun ama takımlarda daha cok motive olursunDiyet yapamıyorum takımlarada fobim var biliyosunya bide bugün komsumla bahçe temizledik otları bictik falan Üstüm terden sırılsıklam di o bile bişeye yaramamis
Izne ayrıldıgın kilon bile cook iyiydiEski zayıf halimi çoook özledim dogum kiloma 8 kilo kalmış sadece
Olmuyorum vallahi ya olamıyorumBiliyorum canım takımları sevmiyorsun ama takımlarda daha cok motive olursun
Listeye girmene gerek yok ki liste dısı devam edersin :))
63 tüm ne güzelIzne ayrıldıgın kilon bile cook iyiydi
Aynen sonra hepsi anlar tarif istemeye başlarlarZeka işte napalım aman aramızda kalsın kimse bilmesin pişirilebilir olduğunu
Bende Cuma'dan beri aşure yiyorum 70 olmak üzereyim ama ödem biliyorumTartiya çıkana kadar iyiydi
71 kilo olmuşum
Benimde mi ödem dersin yediğim aşure yaş pasta 3 dilim Mozaik pasta yapmış olamaz bencedeBende Cuma'dan beri aşure yiyorum 70 olmak üzereyim ama ödem biliyorum
Bugünden itibaren yemeyelim haftaya ineriz merak etmeBenimde mi ödem dersin yediğim aşure yaş pasta 3 dilim Mozaik pasta yapmış olamaz bencede
Bugünden itibaren yemeyelim haftaya ineriz merak etmeBenimde mi ödem dersin yediğim aşure yaş pasta 3 dilim Mozaik pasta yapmış olamaz bencede
Hoşgeldin
Ya hep öyle diyorum bişey çıkıyor perşembe pasta yapıcam geneBugünden itibaren yemeyelim haftaya ineriz merak etme
Hoşbulduk canimHoşgeldin
Benim bitti dikkate başlayabilirimYa hep öyle diyorum bişey çıkıyor perşembe pasta yapıcam gene
Bugün kaç nescafe içtin çabuk söyleHoşbulduk canim
İyi Akşamlar herkese
Bende basliycam inşallahBenim bitti dikkate başlayabilirim
Üç ama sor bir niye üçBugün kaç nescafe içtin çabuk söyle
Pek sanmıyorumBende basliycam inşallah